Marty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hangisi daha kotu bilemedim "o kadar guzelim ki darmadagin ediyorum forumu bir postla" yoksa "o kadar zavallilar ki bir kiz gorunce darmadagin oluyolar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dylanın hiç öyle bi iddiası olmadı ki. millet öyle yaptı onu. forumda dişilik gösteren tek kız o zaten. normal bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 1. seçenek haklı ayrıca HÖHÖHÖHÖ ÇÖRKÖNÖ BÖK diyenlerin yarısı 150 kilo 170 boyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 endamına bişey demiyoruz zaten,fiziği düzgün kız ben kabul ediyorum da o surata güzel,o pembe topuklu ayakkabıyı giyene tarz demek ciddi zevksizlik lan ben yazasıya araya neler girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kıvanç tatlıtuğ konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ilkokulda ki saç çekip kaçanlar gibi laf atıp kaçanların yanında ramses daha samimi lan hakkıdır, yürü ramses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bizim memlekette çirkine çirkin denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ulen kız modellik yapıyo, işi güzel görünmek. tarzı tavırları ayrı konu da bi insana çirkinsin denmez yani oha. yüz yüze olsan yemez zaten, öyle ordan yaz ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Yüzüme gel söyle lan geyikleri de her zaman ilgi çekici gelmiştir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Xaenin said: Ya gerçekten inanılmaz 1.5 metrelik bulaşık suratlı ilgi manyağı bir insanı bu kadar doyurabiliyor olmanız. gecko sen de mümkünse artık defol git şu forumdan ya, ne kalitesiz bir adamsın ölçmek imkansız. -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Kaede said: ahah nasıl kıskandı http://i51.tinypic.com/2lji58j.png ahah oyununu pauselayıp buraya gelmiş akiki http://4.bp.blogspot.com/_x3eBfEncGK0/R-pGvMn7CnI/AAAAAAAAAjU/fk5KJ_4uwK8/s320/DSC01322.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 olm kız resimleri facebooktan linkliyo o kadar heyecanlananlar bulsunnar facebookunu baksınnar işte ne diyre yarattınız ki bu velveleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Tesbih said: Yüzüme gel söyle lan geyikleri de her zaman ilgi çekici gelmiştir bana bana söylenen bişey yok ki. "yiyosa karşısında söylensin" diyorum. "bakalım böyle bişeyi söyleyebiliyosan kaç kuruşluk bi adam gibi hissedeceksin kendini?" diyorum. ego tatmin etmek için böyle saçma sapan şeyler yazmayın, olayla alakam yok ben bile kızdım. edit : BonePART +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mr_Hand said: tarzı tavırları ayrı konu da bi insana çirkinsin denmez yani oha. yüz yüze olsan yemez zaten, öyle ordan yaz ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 adamınbiri said: ben daha kadın bulamıyorum millet estetik buluyo :( ahahah abi bu çok iyiymiş yalnız (:P) bir patinin dramı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 abi isterse victoria's secret mankeni olsun buraya fotografını koyuyorsa yorum yapalım diye koyuyo,ki zaten kendisi de açıkça söylüyo "forumu katlediyorum ekikiki" diye.ben kızın teki egosunu tatmin edicek diye "süper çıkmışsın cnms yha" demek zorunda değilim.vücudu düzgün yüzü değil işte,kör müyüz.cihan haksızsın çok güzel kız diyeniniz varsa buyursun görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 niye bişey demek zorundasın ki? koysun takılsın öyle. bi kız tek bi foto koydu diye geldiğiniz hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 haklısın cihan tipe bak çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://farm1.static.flickr.com/23/30950009_8c828d1e1d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ibrahimcim cok guzel cikmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yine gereksiz laflar edilmiş. o foto koyuyo alta döşenen postlar sayesinde eğleniyo.. siz de eğlenin yani gerek yok banlanmaya birbirinze laf atmaya vs.. yada banane lan siz bilrsnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sonra ben karışınca banlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Deacon said: Ibrahimcim cok guzel cikmissin. asdghfwegdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dylanN said: haklısın cihan tipe bak çay demle iran güzelleri gibi yaaa maşallah maşallahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 escape said: sonra ben karışınca banlanıyorum sen hep banlanıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar