Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frantic said:

Aluriel said:

ramses herhangi birini abazanlıkla itham edebilecek en son kişilerden biri şu forumda bıraktığı izlenimle

adama kitleyip prim yapmayın, adam kimya müh gibi bi bölümde kızsızlık çekiyordu en son bıraktığımızda.

ege üni.de okuyupta nasıl kızsızlık çekiyor anlamıyorum ben
Mesaj tarihi:
Frantic said:

Aluriel said:

ramses herhangi birini abazanlıkla itham edebilecek en son kişilerden biri şu forumda bıraktığı izlenimle

adama kitleyip prim yapmayın, adam kimya müh gibi bi bölümde kızsızlık çekiyordu en son bıraktığımızda.
kimya müh.fena değil ki kız potansiyeli açısından.burada yığınla makinacı-inşaatçıyız çoğumuz.biz ne yapalım?
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

belki patiye o maksatla geldim nerden biliyosun?

RamsesII said:

pardon unutmusum doğru pati abazan-nerd hibritlerinin bulunduğu naçizane bir forumdu...karıştırdım pardon

lolol
Mesaj tarihi:
ARkadaşlar sizz kıçından okuyorsunuz sanırım yazdıklarımı,ben karı kız yok diye mi ağlıyorum?Güzel,hoş kız yok dedim bölüm için.Yoksa sürüsüne bereket kız vardı,bölümün 3/4 ü kızdı.İyice bir okuyun süzün öyle saldırın lütfen.
Mesaj tarihi:
Frantic said:

Aluriel said:

prim yapmak istesem dünkü o fotyu koyardım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...