Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi çok bomba bi foto var ama tırstım koyamadım. yemedi yani bildiğin asdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 spoylirda koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yok ya başkası koysun bana ne. hayatta işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 isteyenlere ÖMden özel gösterim yapsın nasıl buldun abi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Aluriel said: abi çok bomba bi foto var ama tırstım koyamadım. yemedi yani bildiğin asdfgas öm plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Vingthor said: kıbleye karşı almışlar sanırım? bir sela okutmuşundur Aras yine deliverlamış. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 daha önceden bulunmuştu burda ama kaynamıştı. ben bulmadım adımı çıkarmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bende öm istiorm resmi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dağılın gençler, birikme yapmayın. vermem link falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 öh leş oldu forum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Daha önce pırıl pırıldı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aquila said: senin ne maksatla geldigin onemli degil, pati randevu bulma forumu degil. ha o maksatla gelip beceremiyosan, o senin yetersizligin. pardon unutmusum doğru pati abazan-nerd hibritlerinin bulunduğu naçizane bir forumdu...karıştırdım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 İmza için teşekkürler :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 oo manyak laff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adam gayet haklı deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Czentovic said: oo manyak laff Değil sanki. Her karının peşinden post yardırdıgını hatırlatırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 noldu lan ne kaçırdık yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 davarlar var bi de iste, ama sen farkinda degilsin kendinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ramses herhangi birini abazanlıkla itham edebilecek en son kişilerden biri şu forumda bıraktığı izlenimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kermit said: pogodi said: ya ekstrabılat ben üniversiteye başladıktan sonra açıldı sanırım üniversiteye başladıktan sonra antalyada 2 kere mi ne dışarı çıktım bilmiyorum yani akranlarım nereye takılıyodu sdf o mekana gitmeden önce kuaföre uğrayıp süslenip püslenip nasıl hava satmazsın ? öyle bi yer değil lan ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ilk başlarda baya bi öyleydi de, geçen ordaki dominosa giderken bi baktım akşam 22:30 falandı saat, bi ton parmak arası terlikle havuzdan çıkıp gelmiş adam vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 RamsesII said: Ulan tiksiniyorum sizden,şuraya iki kız geliyor hemen soğutuyorsunuz ya.Bu kadar iş bilmez yol yöntem bilmez insanlar görmedim.DARICANIN ŞEN ÇOCUKLARI SİZİ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Aluriel said: ramses herhangi birini abazanlıkla itham edebilecek en son kişilerden biri şu forumda bıraktığı izlenimle adama kitleyip prim yapmayın, adam kimya müh gibi bi bölümde kızsızlık çekiyordu en son bıraktığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ulan evde modem bozuldu, akşam çıkan şenliğe bak, neyse 2-3 akşamda bi çıkar daha, çok bişey kaçırdım sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar