Osie16 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 SNA1L said: haftasonu antalyadaydım konya6 plajı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Orası kumluylu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 adamlar taştan plaj yapmış sizde yemişiniz. çeşme gelin plaj görün bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 konya6 2005te hep taşlıktı dahada gitmedim. zaten buz gibi ve öküz gibi derin bir denizi var. plaja inilen tahta merdivenler falan güzeldi ama yeşillik fln powerpuff girls dondurması vardı o zamanlar bak flashback yedim sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi çılgın mısınız, çakıl olduğu için gidiyorum ben sırf Konyaaltına. Tertemiz oluyor deniz dalga çıkana kadar. Ama kum oldu mu mavi ile kahverengi arası bir rengi oluyor. Yürüye yürüye yüzmeye çalışıyorsun. Ama Konyaaltı öyle mi, bir dal hemen derinleşiyor. Babalar gibi yüzüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ben de çakıl tercih ederim. kum denizde ayrı dert çıkınca ayrı dert. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 belli ki kumda sevişmemişsiniz. plaja gittim diyeniniz tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 snail halil sezai terkmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yok ya kargıcakmı öyle biyer antalya kemer arasında.. olm halil sezailik uzun saç deri ceketle olur alakası yok yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 alanya olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 batı tarafındaki hangisiyse o dsfsd edit:kemermiş doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 barnacle said: belli ki kumda sevişmemişsiniz. plaja gittim diyeniniz tatava. zımpara direk, sevişmesem daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 SNA1L said: yok ya kargıcakmı çaltıcakmı öyle biyer antalya kemer arasında.. olm halil sezailik uzun saç deri ceketle olur alakası yok yapmayın fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ahah kargıcak iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 lan halil sezai ile anım geldi aklıma ahuhaha neyse D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 halil sezai ile kumların üzerinde sevişilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yok eski sevgilim bana yeni sevgilim diye sezai yi tanıştırmıştı :D yaş 18 falandı daha sezai nin hehe cool story broo lar gelir gerçi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 o zamandan fotoğraf kalmama lüksü yok. Kız zaten direk aa ben zamanında halil sezai ile çıkmıştım diye yüklemiştir facebook'a. Biz şimdi o fotoğrafları istiyoruz. Yoksa kuralı biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sezai nin o hatuna yazdığı şarkılar var lol ahuhahha ya bide o ortamdan çocuğu, süper gitar çalıyor bu alıp gelsin 2 tıngırdatsın diye yurda gönderip gitarini aldırttık gecenin bi saatii hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sen de baya bi avrupalıymışsın hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 buda böle bi anımdı işte barış manço nun çocuuna dadılık yaptıım diğer bir anımın yanına koyayım dursun şööle ee nerde güzel kız fotoları ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 cihant said: SNA1L said: yok ya kargıcakmı çaltıcakmı öyle biyer antalya kemer arasında.. olm halil sezailik uzun saç deri ceketle olur alakası yok yapmayın fixed yok hacım çaltıcak degil okadarda biliyorum antalyayı kemere giderken 2. tüneli geçince hemen solda işte kargıcak olması lazım ya hatta eskiden karayollarınamı hiç emin değilim öyle bişeye aitmiş.o ailecek gidilip piknik yapılan çaltıcak topçam fln gibi değil ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 valla ben kargıcak'ı ilk defa senden duyuyorum,ondan çaltıcakla karıştırmışsındır dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 işte hiç emin değilim öyle saçma bi ismi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bildim ben bildim manavgatı diyon sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar