barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 şikayet ettim. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 copry said: ginaly said: bu arada ekmek benim öğrencim lan. peh. gitsorözgüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sordum . gelsin elimi öpsün diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 barbu said: şikayet ettim. ciddiyim. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/erwawsdksdfas.jpg özür dileriz hocam, ayıbettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 fıstıkınan iki bira kaptım. tam geldim ekşın bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cerebralis said: 0ne şaka yapıcam hazırmısın,sinirlendin ya ürktük süprüüüüüzz alt tarafı internet ortamındayız kime niye sinirleneyim ki, onların eğlence anlayışı öyle, benim eğlence anlayışım böyle. ara ara bakıyorum zaten foruma en azından biraz eğleneyim istiyorum bide çıkışa gel, her türlü kapışırım, kavgadan tut matematik/geometri sorusu çözmeye okey batak tavla bowlinge kadar, sen seç. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bu bir davet mi ? söz cereb. de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 atlamışsın orayı ben haydar abimi yolladım,bowlingde iyidir ama parmakları biraz kalın(!) eğlenelim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 @cereb :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 şşş tamam..şimdi herkes uyuma numarası yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cerebralis said: one nin grubuna karşılık grubumla geldim! köpekbalığı bile var her türlü yalan ederiz. geçen yılki çalışmadan bu da.hayvanlaşıyoruz arada Seni çok yaşatmazlar orda "Örtmen hanım çocuklarımıza şeytan maskesi neyn giydiriyomuş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 0ne a yakışıyo ama cerebe yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yanlız sıralar falan tertemiz misgibi be, benim girdiğim tüm sınıflardaki sıralar çizik içindeydi, vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 patatespresi said: 0ne a yakışıyo ama cerebe yakışmadı. sıkıntı ya sorma ama geçti kronik diil neyseki benimki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kardeşler kusura bakmayın ama muhabbetiniz çok kötü. ben gittikten sonra hiç bişi olmamış. ne bir espri ne bir komiklik ne bir düşündürücü laf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 synthesizer said: evelsi hafta pegoştu dağ ııh barbekülü foto belki kurtarabilir sucukekmegin primleri karsisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hon oynuyom barnacle gel sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 arkada sucuk ekmekli dag fotosu da var ama şimdi gece gece ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 benim dolapta var sucuk, direk pişirir bide ben koyarım üstüne, iki kere ayıb olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 O nasıl bi ağız lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 3 tantuni dürüm sipariş edip fotoyu koysammi diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 koyarsan ben ban yerim heralde dfg. son 3 gunde sadece 11 tane tost yedim birazdan tekrar tost yapicam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 synthesizer said: evelsi hafta pegoştu dağ selam bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 barnacle said: kardeşler kusura bakmayın ama muhabbetiniz çok kötü. ben gittikten sonra hiç bişi olmamış. ne bir espri ne bir komiklik ne bir düşündürücü laf... alsıdhakouhaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar