Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 0ne said: kim kimle daha yakınsa onla oturdu işte, soğan yumruklamadık ama bi kuşsütü eksikti, belki o bile vardı ama ben görmedim sdfsdf. arada bi yaptığımız kahvaltılardan bi örnek resimdi sadece, albümü atsam ohoo doğum günleri bowling bilardo vs vs.. adam sosyalmiş beyler, hepiniz özürdileyin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cerebralis said: dur yazdım kenara,bişi daha desin hemen yabıştırcam lafı sfhgs:d bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cerebralis said: haha sorma.okula ilk geldiğimde kendimi tuvalette ders anlatıyomuş gibi hissediyodum mesela fayanslardan.ama alıştım sonra orası devlet okuluysa bence çok iyi tr'nin geri kalanına göre. öğrenciler özel okul öğrencisi rpsi bile yapabilirler.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 devlet okulu evet şanslı kesimden bizim öğrenciler,eğitimi de iyi baya baya.tüm devlet okullarında olur umarım o seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 çorumda mıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 o civarda:D ama ankarada da görev yaptım sırası olmayan okul vardı.eğitimdeki eşitsiz durum burdan başlıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 şimdi...sen baya bir süre farklı okullarda öğretmenlik yaptıysan...1 ordan 2 ordan 3 de burdan koysak..hmm baya bir sene ediyor. yaş kaç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yok ya baya bayalık bi durumu yok 27deyim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 olgun kadınları severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 My teacher first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hayır bu yazdığın o kadar sapıkça ve aşağılık ki barnacle tiksindim senden. umrumda değil ve muhalefet olsun diye laf ediyor da olabilirim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abartmayalım. yaş muhabbeti açtığıma pişman olmayım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 arkadaşlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 olgun kadın sevmek mi sapıkça lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 çık dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Beygir said: My teacher first 0ne feyki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Helal sana iskoçyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 beygirleri de vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 throine said: Beygir said: My teacher first 0ne feyki. haaah deli de kuyuya taş attı, hadiyin 40 akıllı göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 asefsdgsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 0ne said: cerebralis said: dur yazdım kenara,bişi daha desin hemen yabıştırcam lafı sfhgs:d bişi çıkışta görüşürüz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 izlemeye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hadi foto koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cerebralis said: 0ne said: cerebralis said: dur yazdım kenara,bişi daha desin hemen yabıştırcam lafı sfhgs:d bişi çıkışta görüşürüz?! no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar