copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dur bir terini sil önce, soluklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 "roket adam" said: HAPPY VALEAEAET 89OEV3 ASHDGAHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 throine said: kozalak said: 0ne said: oo fotolar dökülmeye başladı, evde değilim o yüzden güncel fotom yok şimdilik bununla idare ediverin. uu sayfa başı beybi şu fotonu görünce mezuniyet fotosu çekilirken ekstradan çektirdiğğim artiz pozlar geldi aklıma. bayramlıklarını giymiş o da bayram bitti diye dönüp dolaşıp aynı fotoyu koyuyor. onlara bayramlık diyosan günlük kıyafetlerini merak ettim, kumaş-keten pantolona alıştım alışalı nadir kot giymeye başladım.o pantolonlarada en güzel gömlek ve kazak gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 0ne said: onlara bayramlık diyosan günlük kıyafetlerini merak ettim, kumaş-keten pantolona alıştım alışalı nadir kot giymeye başladım.o pantolonlarada en güzel gömlek ve kazak gidiyo. çok salaş giyiniyorum dışarıdan bakınca "aaa fakire bak" dersin o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 niye diyim abi, ayıp bişeymi fakir olmak. ne biçim düşünce yapınız var lan. paticik çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fakir olsam intaar ederdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 etmezsen.. etmezsin hayat senin hayatın, bize ne. tey teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bende diyorum niye intihar dürtüsü var bende fakir olduğumdanmış demek ki O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: fakir olsam intaar ederdim sanırım. geçen anlattığın okul hikayeleri neydi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 0ne said: niye diyim abi, ayıp bişeymi fakir olmak. ne biçim düşünce yapınız var lan. paticik çok bozdu. evren bir yerden alıp bir yerden veriyor abi. kafam rahat. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kozalak said: senko said: fakir olsam intaar ederdim sanırım. geçen anlattığın okul hikayeleri neydi len. olm onlar da çok zengindi ben napiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 0ne said: şu arkadaşları da tanıyosunuz sanırım 2008 paintball - istanbul beşiktaş kfc ben de o zaman spidee'nin koynunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: kozalak said: senko said: fakir olsam intaar ederdim sanırım. geçen anlattığın okul hikayeleri neydi len. olm onlar da çok zengindi ben napiyim. abi güzel arabaymış asdasfasdujahdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 asfuhashufsahufas olm hatırlatma, hatırladıkça bi tuhaf oluom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Beygir said: copry one u seviyo bunu herkez biliyo olm beni kim niye sevsin lan, sene 2012 insanlar o kadar mal mı. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben seviyorum abi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi niye alıntılayıp alıntılayıp aynı şeyi yazıyosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sdgf edit: ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 psikolojim bozuk, hatta ölmek bile istiyorumda..devam etmiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: abi niye alıntılayıp alıntılayıp aynı şeyi yazıyosun :S 2007-2008'den kalma aynı fotoğrafları 89768676 kere koyan adama şu soruyu soruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 one alt kasmış, yeni taktik geliştirmiş olmasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 onu yazıp yolladıktan sonra düşündüm ahahahha ama editlemek bile gelmedi içimden yani ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 0ne bot aslında paticik albüm botu. nedanko kendi elleriyle kodladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 pek yük olmamıştır bence, basit bi bota benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar