synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bi arada buralarda bana yazan bi eşcinsel vardı ya, allahtan gitti de sular duruldu
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "roket adam" said: abi benim paticiğe karşı tüm inancım bitti artık bırakıyorum siteyi. son 1 ayda 2 tane pati buluşmasının fotolarını gördüm, yeminle inci sözlükten farkı yok. incide en azından kız rpsi yapan öküzler var yani. o bile yok. vay. kaybol
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 synthesizer said: bi arada buralarda bana yazan bi eşcinsel vardı ya, allahtan gitti de sular duruldu harbi ya.. ancelotti midir nedir? kardeş.. sen bak buna yaz buna.. mangalcı, sarışın bi çocuk. çiçek gibi
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi yazan ben değilim ki ben hedef gösteriyorum bana illa bişi olacaksan mangal başında arkadaş ol, karpuz uzatan dost ol ne bileyim..
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 acıyodum ben de senin forever alone hallerine
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hatamı anlar, özür diler, başımı öne eğer ve üzüntü ile yere bakarım o halde... http://www.youtube.com/watch?v=h6BtLrjTmAE
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dasaaa said: synthesizer said: bi arada buralarda bana yazan bi eşcinsel vardı ya, allahtan gitti de sular duruldu harbi ya.. ancelotti midir nedir? kardeş.. sen bak buna yaz buna.. mangalcı, sarışın bi çocuk. çiçek gibi asian heterosekxs içerikli fotoğraflarımı koydurtma bana.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 muhtemelen bastığı steroidler neticesinde erekte olamıyordur ama.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 çıkmıyo yazmıştı. ben hemen inanırım. çok safım ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ama iyi kasmış adam ne olursa olsun, gz.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Hadi angelotti hadi, romeouniverse.com sitesindeki profil resmini getirmiş koymuşsun sonra asian masian. Bizce nema problema ;)
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ne istiyorsunuz benden ayıp değil mi bu yapılanlar : (
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Cekemiyorlar hocam en az benim kadar atletik olmani.
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben sadece arkadaş olalım dedim, adamı asya pasifiklere çağırdım da böyle mi oldu kızım : (
pisst Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Saldir memo. Pardon abi diyecektim,
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Angelotti yavın editleyip kaldırdığı seksi resmini hemen arşivime attım, uygun bi ücret karşılığı paylaşabilirim. Tabi bu teklifim diğer arkadaşlar için de geçerli.
Öne çıkan mesajlar