Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 benim 15 yıl öncesinden uzattığım saçlar duruyor köşede ektirceksen uygun fiyata satarım asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok daha ektirecek kadar olmadı. olunca da kıçımdan aldırmayı düşünüyorum. bir taşla iki kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ağarmıştır lan onnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 burası pisleşti yine iyice. ben yatayım bari kalite yükselsin. iyi geceler bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uxAtsnkxMsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bende duşa hadi bb du bi gülücüklere bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 durun ya nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bitti duş geldim, sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 An itibariyle İstanbul Atatürk Havalimanı 3.5 L-R pisti gerisi. Havuz denilen bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 balonun resimlerine de yorum yapın len adam üzülüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 balon, çok güzel resimler paylaşmışsın kardeş, yüreğine sağlık. Oldu mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bilmem balona sormak lazım bence baya kötü resimler O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çok teşekkürler reisler, siz olmasanız fotoğraflar hazin bir kare olarak apış arası kokan albümümüzde eriyip gidecekti. eksik olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 lan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oçey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi o koku forumdan degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 valla ben de bi şey yapmadım, başkaları duşa gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 balon said: An itibariyle İstanbul Atatürk Havalimanı 3.5 L-R pisti gerisi. Havuz denilen bölge. nasıl girdin bakiim aprona sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bak bu saatte duştan çıkardınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Karea said: balon said: An itibariyle İstanbul Atatürk Havalimanı 3.5 L-R pisti gerisi. Havuz denilen bölge. nasıl girdin bakiim aprona sen O resimler bana değil bi arkadaşa ait de ben elimi kolumu sallaya sallaya girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kestirdim gitti!! https://p.twimg.com/AkjdQ0RCAAAIeGh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ee göremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bizim sizin gibi cocukluk fotoraflarimiz olmadi hic. Yoktu babamizin parasi, oda almasini bilmezmiydi bir 84 yapimi T50. O'da cekmek isterdi gülen cocuklarinin yüzlerini. Herkez cocukluk fotoraflarini gösterirken yoktu bizim olmadi hic. Simaramadik onlar gibi, fotorafimiz yoktu ki, ayni zamanda simarmayada hakkimiz olmadi. Biz ekmek kavgasindaydik, olmadi hic cocukluk fotoraflarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ee bende gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Seele said: Bizim sizin gibi cocukluk fotoraflarimiz olmadi hic. Yoktu babamizin parasi, oda almasini bilmezmiydi bir 84 yapimi T50. O'da cekmek isterdi gülen cocuklarinin yüzlerini. Herkez cocukluk fotoraflarini gösterirken yoktu bizim olmadi hic. Simaramadik onlar gibi, fotorafimiz yoktu ki, ayni zamanda simarmayada hakkimiz olmadi. Biz ekmek kavgasindaydik, olmadi hic cocukluk fotoraflarimiz. bizim sizin gibi çocukluk fotoğraflarımız olmadı hiç. o da almasını bilmez miydi bi 84 yapımı t50? ama yoktu babamızın parası. o da çekmek isterdi gülen çocuklarının yüzlerini. ama olmadı işte. herkes çocukluk fotoğraflarını gösterirken yoktu bizim, olmadı hiç. şımaramadık onlar gibi, çünkü fotoğrafımız olmadığı gibi şımarmaya da hakkımız yoktu. biz... ekmek kavgasındaydık. olmadı hiç çocukluk fotoğraflarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar