SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Lancelion said: SeaGle said: Teknik hırdavatın perakendecisinde bile stok sayıları çok yüksek tabi. O yüzden toptancı ne kadar mal çekiyordu kim bilir üreticiden. Totalde onlar için yine büyük para o yüzden. ünal ticaretten kazık yiyip yiyip gelip buraya zırlama lan Kazık yer miyim olm ben, önce işlerini yapıyorum, sonra beleşe alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: xaty said: Ben de bi yaptığım kardan adama zeytin/kömür yerine jelibon koymuştum düğmelerine, ağzını gözünü neyden yaptığımı hatırlamıyorum. Onlar da jelibondu galiba. jelibooooooon <3 baya dandikmiş, jelibon kutusunu da şapka yapmışız.. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/14247_253505562626_6080244_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ahah başarılı kardan adamın yüzündeki ifade daha da başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 of süpermiş :) jelibonlu dondurma hmmmfss^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bunca yıldır jelibonkoliğim benim niye aklıma gelmedi diye kendimi sorguladım resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jelibonlu istediğim tek bişi var, bi gün yapıcam diyorum yaklaşık 4 yıldır falan.. ama yapıcam gerçekten :D çok da güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jelibon yiyince benim dişlerim kaşınıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 pişmaniye yiyince de damağıma yapışıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yerim ama ben onun agzini burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 xaty said: jelibonlu istediğim tek bişi var, bi gün yapıcam diyorum yaklaşık 4 yıldır falan.. ama yapıcam gerçekten :D çok da güzel olcak bi tahmin edeyim, vodkalı jelibon ise istediğin yapma abi isminden "ohaaa süper olur" falan gibi geliyo ama o jelibonlar vıcık vıcık oluyor, iğrenç oluyor. yaşadığım en büyük hayal kırıklıklarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bence öyle basit bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bence seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bence kendini jelibon yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: jelibon yiyince benim dişlerim kaşınıyor ya iyi bir dişçi lazım sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jelibonu rendeleyip yemeğe katmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Aydinlat herkesi ortalik karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yok ya, direk o :D daha önce bi kaç kere daha koymuştum, yine koyıyım http://www.helptionary.com/wp-content/uploads/2010/11/Jello_Shots.png 2 kere denk geldim. birinde özellikle vıcık vıcık yapmışlardı, şırınganın içindeydi, akması gerekiyodu. shot'ta olan ama jelibon kıvamındaydı, bi kerede ağza atıp yemelik jelibon denir mi buna bilmiyorum da bundan istiyorum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ümüğünü sıkıp suyunu süte mi katıcaksın? haa belli oldu. bu ilginçmiş de benim yaptığım olay bi tasa vodka doldurdum, içine 2 paket jelibon koydum, buzdolabına koyup 1 gün beklettim. jelibonlar vodkayı komple emmişti ama öyle bok bi kıvam aldı ki yerken midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: senko said: jelibon yiyince benim dişlerim kaşınıyor ya iyi bir dişçi lazım sana sdf hmm kim var ki bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çok erken açık ettin olmadı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 şöyle bişi yapılabilir belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Xenocide said: ümüğünü sıkıp suyunu süte mi katıcaksın? haa belli oldu. bu ilginçmiş de benim yaptığım olay bi tasa vodka doldurdum, içine 2 paket jelibon koydum, buzdolabına koyup 1 gün beklettim. jelibonlar vodkayı komple emmişti ama öyle bok bi kıvam aldı ki yerken midem bulandı. kavunu ikiye kesip içine rakı döküp karıştırıp yemek de çok başarılı. hani rakı tadı kalmıyor ( rakıyı ayrı olarak da çok severim konu o değil de) kavun yiyip sarhoş oluyosun. süper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 lamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar