barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu http://ivanasert.net/wp-content/uploads/2011/11/IvanaSertTepe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu olmadsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 soyadıPekManidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 behzat.ç de ki bowlingci mi ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fringe'deki imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aente said: dişçi senin hiç hastan yok mu niye patidesin bütün gün, yoksa çok pahalıya çekiyorsun diye kimse gelmiyor mu? yoksa daha da kötüsü sen dişçi değil misin gerçekte? şom ağızlı seni hastam geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ne nörd forum ya herkes liferlık içinde noliferlık yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sipeyskeyk said: diş doktoru da hem. ooo adam çok ince gördü. dişçilerin doktor sayılmaması geyigi uzerinden, benim için doktorlar diyerenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: şom ağızlı seni hastam geldi :( hasta siempre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 synthesizer said: sipeyskeyk said: diş doktoru da hem. ooo adam çok ince gördü. dişçilerin doktor sayılmaması geyigi uzerinden, benim için doktorlar diyerenk.. nerden baksa devlette calıssa 2.5 kaat maas tokidende evi varsa basılır nikah can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2.5 ne ya, bi gecede yiyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2.5 iskender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 TELE fakire veriyorum ben o parayı cebimde ağırlık yapmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ya bırtak azın kokuyo carceve alcak paran yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 carceve ne be jnfdkadsgljkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ahah hastası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 türk parasından 9 sıfır attım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ya da çarçave ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hasta geldi diye şom ağızlı demiştim. maaşım sabit ki , hiç gelmese keşke hasta :) yok ya arada gelsin yine de çerezlik paslanmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 throine said: ahah hastası yok. asdaskldjasjdas uğraşıp kırmızı saç mı püskürttün çok şeker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: hasta geldi diye şom ağızlı demiştim. maaşım sabit ki , hiç gelmese keşke hasta :) yok ya arada gelsin yine de çerezlik paslanmayalım :P of kendi muayenehanen yok mu yani???? /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: önce sitenin ismi sorgulansın biri gelcek ne sitesi lem bu dicek ne açıklama yapıcam? hadi türke kem küm dedin geçiştirdin elin çinlisine nası açıklayacan paticiği? çinlilerin içinde yaşaya yaşaya herşeyi onların kafasından düşünmeye başlamışsın senko =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tabelada benim adım var ama benim değil . bu yaşta ne muayenehanesi yaa ahaha nasıl kafa. babam zengin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: asdaskldjasjdas uğraşıp kırmızı saç mı püskürttün çok şeker :) tüh unuttum. eline bir tane de bowling topu verseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 iyi ki unutmuşsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar