napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Saçının rengiyle kazağının rengi uyumlu. Biğendim. sdjkf Bizimle finaldesin kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben de düşünebilirim aslında ne de olsa üniversiteyi bitirdim askerliği yaptım işim var falan artık zamanı geldi. diş doktoru da hem. hmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aente said: dişçi senin hiç hastan yok mu niye patidesin bütün gün, yoksa çok pahalıya çekiyorsun diye kimse gelmiyor mu? yoksa daha da kötüsü sen dişçi değil misin gerçekte? hastalar geliyor gidiyor az ama bugün ama yoksa dişçi değil miyim? dişçi değilsem neyim? kafamı karıştırdın şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Saçının rengiyle kazağının rengi uyumlu. Biğendim. sdjkf Bizimle finaldesin kehkehkeh ivana pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ivana çok çirkin ve tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Oo algılaman hızlanmış Can. sdklflgşdjjfskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 adapte oluyoruz inceden tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 adam askerde bi internette takılmış bir de defile yarışması izlemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi yok focus olamiyorum bugün hiçbişiye ya nedir problemim... kodlarla bakışıp duruyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim nasıl bildiğimi sormayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 lan albümmüş bura günlük diye şeettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Burası günlük diil lan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sen kimi nerden kovuyon hanım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 olm kırık gibi günlük tutuyor bütün pati ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 barbu said: olm kırık gibi günlük tutuyor bütün pati ya. şu artık sorgulanmasın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 twitterdan önce bulmuşuz biz olayı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 barnacle said: napae said: Saçının rengiyle kazağının rengi uyumlu. Biğendim. sdjkf Bizimle finaldesin kehkehkeh ivana pert ivana ordaki en masculin insan ya diğerleriyle karsıalstırılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sorgulansın abi çok gay bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 evet işte çok gay komüniti burası. sorgulamaya gerek yok ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 önce sitenin ismi sorgulansın biri gelcek ne sitesi lem bu dicek ne açıklama yapıcam? hadi türke kem küm dedin geçiştirdin elin çinlisine nası açıklayacan paticiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 BonePART said: barnacle said: napae said: Saçının rengiyle kazağının rengi uyumlu. Biğendim. sdjkf Bizimle finaldesin kehkehkeh ivana pert ivana ordaki en masculin insan ya diğerleriyle karsıalstırılınca evet ya diğer ikisini beraber dövebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 lan bak işte, kız foto koydu muhabbet gayliğe geldi yine. allah belamızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: önce sitenin ismi sorgulansın biri gelcek ne sitesi lem bu dicek ne açıklama yapıcam? hadi türke kem küm dedin geçiştirdin elin çinlisine nası açıklayacan paticiği? ben direk gay arkadaşların sitesi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dövmez aga bildiğin bole ikiye kırar karı resmen ivan dragonun karısı http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTE3NzQxOTA4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjA1ODY2NA@@._V1._SX640_SY431_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ivana kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar