throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 SeaGle said: cinali direk "30 yaşında genç para babası" tipi LORDUM 1 DÜRÜM PLZ daha çok her gün traş olan, her ayın 14'ünü 15'ine bağlayan o mübarek geceyi iple çeken devlet memuru tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben sana ısmarlarım seagle, benim tarafıma geç ginaly'e karşı olalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 o değil çok pis taunt atasım var lan. bi foto koysam aslında ama.... neyse hadi discuss http://i.imgur.com/oY0bN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 cambazct said: ben napae'yi tutuyorum sorry birazdan tüm pati odaklanır Teşekkür ederim. Ben kimseye rüşvet teklif edecek kadar namussuz bi insan değilim. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 0ne said: ben sana ısmarlarım seagle, benim tarafıma geç ginaly'e karşı olalım.. Ben canlı gördüm bu adam cinaliyi döver tipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Rüşvet değil dürüm, namussuzluk değil kuralına göre oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 0ne said: o değil çok pis taunt atasım var lan. bi foto koysam aslında ama.... neyse hadi discusshttp://i.imgur.com/oY0bN.jpg 5 senedir burdasın hala IMG tagini kullanmayı öğrenemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 napae said: Ben kimseye rüşvet teklif edecek kadar namussuz bi insan değilim. Tenks. ÇÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 borsada milyarlarım fakat mutlu değilim pozu olmuş /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 SeaGle said: 0ne said: ben sana ısmarlarım seagle, benim tarafıma geç ginaly'e karşı olalım.. Ben canlı gördüm bu adam cinaliyi döver tipte. http://www.seyvet.com/resim/61d0779675.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 thecure said: borsada milyarlarım fakat mutlu değilim pozu olmuş /fede adam öyle değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 throine said: 0ne said: o değil çok pis taunt atasım var lan. bi foto koysam aslında ama.... neyse hadi discusshttp://i.imgur.com/oY0bN.jpg 5 senedir burdasın hala IMG tagini kullanmayı öğrenemedin. önizleme yapınca bakıyorum linki değil resmi gösteriyo, sonra gönderiyom mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 öyle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ginaly said: ÇELINÇ http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/Resim007.jpg muhteşemsin cin ali (bak resmini taşıdım bi sonrai sayfaya ayran da isterim) şubatta ve yazın istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bebeyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 SeaGle said: cinali direk "30 yaşında genç para babası" tipi LORDUM 1 DÜRÜM PLZ herif gozluge carceve alamamıs 2 tane cubukla tutturmus para babası diyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 arabamın da komple tavanı yok aga, ağzım kokuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kaşlara yatırmış tüm parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 cinali hiç nickinin adamı değilmiş sdf naz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ginaly said: arabamın da komple tavanı yok aga, ağzım kokuyo :/ yagmurda kafaya migros torbası sarıp kyullanıyomussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 migros torbası mı? macrocenter diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lan bu forumda niye bana sürekli zengin rpsi yaptırıyosunuz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 öylesin ya aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 la yok nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar