Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 üsteğmen arkadaşımla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 anemmm =) hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kilo mu aldın abi askerde. yaramış askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kas olarak kilo aldım 45 şınav çekiyorum, 3-4 barfiks çekiyorum nizami ilk başlarda sıfır barfiks 15-20 şınav çekiyordum bi de benim depo var, inşaat depo, orda dumble, halter falan var, fight club yaptım cahilleri güreştiriyrum 91/3 ler 91/4 lere fitness çalıştırıyom sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 axedice said: Aahahaha bu ne lan 7770m yaptım bi daha da oynamam rUmbA RUmBa rumBA rUMBa RumBA rUMba... Abi oyna, çok şey var. Katawa Shoujo'yu oynasan çok gülersin tabi de, oynamamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Saeros said: 24 yaşındayım böyle bi mail alsam bağırsaklarını deşer kanında dansederim aa yaşıtmıydık biz negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 iyi iyi zevkliymiş. hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 xunn said: Katawa Shoujo'yu oynasan çok gülersin tabi de, oynamamışsındır. ben ilk partı oynadım fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Kimin route'a girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kimsenin routea girmedim lan bişey olmadı anlamadım sağa sola gidip durdum koştum, çatıya çıktım, çay may içtim festivale yardım ettim bitti zaten koca part boyunca 2 ya da 3 hamle falan seçtim ne routea gircem sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 İlk act'ın sonunda hiçbir route'a girmezsen Kenji seni çatıdan atıyor, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 girmedim lan :( niye spoiler veriyosn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sims gibi oynamış adam ya hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 abi zaten koskoca partta 2-3 tane şey seçiyosun :/ bana yardım et diyo hayır bile diyemiyorum sdfs bıraksalar gidip çalışcam kütüphanede ama 2 saniye bırakmadılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Sen Lilly route takıl, senlik. Böyle elit elit gezersiniz, seviyeli ilişkiniz olur. edit: bi dakka kütüphane mi? OOO KAEDE'NİN HANAKO'YA KİTAP ÜSTÜNDEN BAKMALAR, KESMELER. http://i.imgur.com/Rc8v3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 onun olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 xunn said: Katawa Shoujo'yu oynasan çok gülersin tabi de, oynamamışsındır. Sakat makat nefes alsın yeter benim için de, japonlu çinli olunca içimi bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sdf hayır gerçek hayatıma gönderme yapmıştım ben lily kör sarışın bir kız hanımefendi sakin falan filan fotoğraftaki kız da vücudunun yarısı yanmış içine kapanık bir kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 xunn said: Kimin route'a girdin? ahahah oyun buarada internette şöyle geçiyor said: First of all, it’s a free game to torrent so there’s no excuse of now giving this one a try. It’s a dating sim where your main objective, like in any dating sim, is to win the heart of one of the 5 special girls Dating sim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 -any- dating sim?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ardeth said: sdf hayır gerçek hayatıma gönderme yapmıştım ben lily kör sarışın bir kız hanımefendi sakin falan filan fotoğraftaki kız da vücudunun yarısı yanmış içine kapanık bir kız Sina oyuna hakim olmaya başladı. http://29.media.tumblr.com/tumblr_l7n418DNCP1qb00y6o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 birinci parttan sonra bitti ama çünkü burda torrent sakat shareware bile olsa sakat olabilir sdf artık full bölümünü koydukları zaman devam etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ardeth said: birinci parttan sonra bitti ama çünkü burda torrent sakat shareware bile olsa sakat olabilir sdf artık full bölümünü koydukları zaman devam etcem Bütün oyunu indiriyorsun ki torrentle, tek part olarak gidip incomplete demoyu falan mı indirdin boktan artworklu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar