Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 böyle wastyrx said: alkolik oldum iice http://i.imgur.com/hW7yr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 abi direkt mesajın aslından alıntılasanıza, öyle daha kolay gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 selam http://i.imgur.com/SGsA5.jpg kafamdaki şapkayı yeni çıkarmıştım o yüzden biraz kabarık çıkmış ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 acunu andırıyosun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 MADBOY said: napae said: talisker çok komik değil mi ehe taliskertaliskertalisker sen talisker'a buz mu attin simdi ? Yok lan bubamgil içiyodu ordan aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 napae said: bubamgil altın saatli naz oldu mu sana kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 axedice said: Mersinde ev buldum tuttum sonunda, cumartesi taşınıyorum. Bu da haftasonu balkonumdan bir manzara. Siz istanbulda karla boğuşurken ben arabanın klimasını açtım falan. Gelirseniz ağırlarım artık mehehe http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/balkon.jpg Ene Mersine niye taşındın? Nen de Adana, ama İstanbul'da okuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 wastyrx said: alkolik oldum iice http://i.imgur.com/hW7yr.jpg Gecen gun merak edip ictim bundan, ne rezil geldi tadi be. Daha dogrusu kopugunun tadi kotu, kendinin tadi hic yok gibi geldi, midemi bulandirdi. Gerci pub'daki biralar fevkalade sulu oldugundan boyle bir etki yaratmis da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 axedice said: Mersinde ev buldum tuttum sonunda, cumartesi taşınıyorum. Bu da haftasonu balkonumdan bir manzara. Siz istanbulda karla boğuşurken ben arabanın klimasını açtım falan. Gelirseniz ağırlarım artık mehehe http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/balkon.jpg Neredesin tam olarak ? Merkezde hatirlamiyorum ben boyle bir yer. Taa nerelere gittin Allah bilir ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 efes darkçıydım. sonra bir alıştım bir daha vazgeçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kutusunun tadı daha iyi diyorlar. ben de ağır bir akşam yemeğinin üstüne denemiştim, o nedenle hiç keyif alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: efes darkçıydım. sonra bir alıştım bir daha vazgeçemedim. Osmanli'nin gerileme donemi gibi olmus. edit : gerci becks guzel bira katiliyorum ama bir efes dark degil. hele soguk bir efes dark hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hiç bir biranın kutusunun tadı iyi değil [b]bence[/b]. direk teneke tadı geliyor. şişe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: efes darkçıydım. sonra bir alıştım bir daha vazgeçemedim. gral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 becks'den sonra acı gelmeye başladı dark. ama dark zamanlarım da olmuyor değil hala . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 fıçıyla karşılaştırıyordum aslında, guinness şişe var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben ilk dark içip sonra beckse dönerim genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yok öyle değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Benim icin de normalde becks>carlsberg>heineken Arada random belcika birasi atiyom, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 güncel başlıklarda albüm coşunca, kız resmi kondu sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 di said: wastyrx said: alkolik oldum iice http://i.imgur.com/hW7yr.jpg Gecen gun merak edip ictim bundan, ne rezil geldi tadi be. Daha dogrusu kopugunun tadi kotu, kendinin tadi hic yok gibi geldi, midemi bulandirdi. Gerci pub'daki biralar fevkalade sulu oldugundan boyle bir etki yaratmis da olabilir. Kahve niyetine içiyorum abi ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 newcastle brown ale (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 benjani said: güncel başlıklarda albüm coşunca, kız resmi kondu sanmıştım. bu ara alkole sardı muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar