nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kızlar iyi de pms kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Vingthor said: böle bi forumda kızın işi ne yea Eskiden buralar bostandı postu olacak ama, şöyle 2006-7 gibi 3-4 tane kız msn'de grup olusturup senkronize album fotosu koyup ilgiyle ıslanıp kendilerini okşamaya başladı, o gün bugündür hala böyle. Sadece baş roller degisiyor. En büyük sorun kızların gittikçe çirkinleşmesine ragmen sulananların tavan yapması. İşin histerik tarafı bu postların 10'undan 8'inin "Ooahh, azdık yea, oha güncel costu, ooo kız fotosu" şeklinde ciddi asılmıyor roleplayine fazla kaptıran ex-şakirtler tayfası. Bunu yapmıyordu bu cocuklar eskiden, çünkü o zamanlar daha frp falan oynuyorlar, utangaclar, kabuklara çekik tripler, herkeste bi aseksüel white knightcılık. O tayfa büyüyüp hayatına devam etti, yerine inci spawnı herifler geldi o zaman bu sahne oldu işte. Deacon'ı ikna et 15 dakikada bir kız postunda sonra gelen gneric postun algoritmasını yazar, hem siz post kasarsınız hem jaffa 4. sınıfta hoşlandıgı çocugun sarışın kızın saçını çekmesini atlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: En büyük sorun kızların gittikçe çirkinleşmesine ragmen sulananların tavan yapması. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dedi freud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ya dedikleri doğru ama kaçırdığı nokta herkes nasıl eğleniyorsa eğlenmekte özgür. kızlara yazıyor gibi gözüken bi çok adamın yazmadığını düşünüyorum ben açıkçası. sırf muhabbet olsun diye dönüyor bu geyikler. ben mi iyimserim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 said: ya dedikleri doğru ama kaçırdığı nokta herkes nasıl eğleniyorsa eğlenmekte özgür. Elbette, ben de wit'imden geleni ardıma koymadan yerden yere vurmakta özgürüm. Asla çıkıp niye koyuyorsunuz demedi ki kimse. Zaten herkes farkında bir kızın makineyi 45 dereceye sabitleyip fotoyu gömdügünün. Soruyu soran sen ve senin gibilerin white knightladıgı plebler. Ve cevabı o kadar basit ki niye sordugunuzu anlamıyorum. http://3.bp.blogspot.com/-38ViHAISkBw/Thngb0v8PwI/AAAAAAAAAM4/uV87ODsppw8/s1600/260270_1657601659668_1825933515_1113654_1232006_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 @barnacle yok doğru söylüyosun da, bi süre sonra aynı şeyler görmek bayıyo. mesela 0ne'ın 5 sayfa albüm hareketinden sonra klasik lafı var "ohooo serhat neler olmuş gene /popocorn.gif" çok dejenere. ya da "olm şu güncele karı fotosu gelince uyarı gelsin forumda" falan diyen de çok. şurada ciddi muhabbet zaten yapamıyoruz, geyiğin de kalitelisini yapsak ya. ya rencide ediyoruz ya salyamız akıyo, insan gibi diyalog yok hiç. ahmet biraz abartıyo tabi o da elinde kalkanı ha bire combeback filtera göre satranç oynama hevesinde ama karşısındaki insanlarda da ya kapasite yok ya da iplemiyolar heehhe. hadi dost kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 En güzeli "hiç kızmadım ki hehehe, umrumda değil ki ne istersen düşün allah allah" ÖZEL MESAJINIZ VAR. "NE İSTİYORSUN BENDEN, BEN SENİ RENCİDE EDECEK NE YAPTIM BAWW" Oh boy do I have a fuck to give. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: said: ya dedikleri doğru ama kaçırdığı nokta herkes nasıl eğleniyorsa eğlenmekte özgür. Elbette, ben de wit'imden geleni ardıma koymadan yerden yere vurmakta özgürüm. Asla çıkıp niye koyuyorsunuz demedi ki kimse. Zaten herkes farkında bir kızın makineyi 45 dereceye sabitleyip fotoyu gömdügünün. Soruyu soran sen ve senin gibilerin white knightladıgı plebler. Ve cevabı o kadar basit ki niye sordugunuzu anlamıyorum. http://3.bp.blogspot.com/-38ViHAISkBw/Thngb0v8PwI/AAAAAAAAAM4/uV87ODsppw8/s1600/260270_1657601659668_1825933515_1113654_1232006_n.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 o değil albüm çok işime yaradı dün ashdus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: ben o dansı bilmiyorum ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 13 tier atlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: En güzeli "hiç kızmadım ki hehehe, umrumda değil ki ne istersen düşün allah allah" ÖZEL MESAJINIZ VAR. "NE İSTİYORSUN BENDEN, BEN SENİ RENCİDE EDECEK NE YAPTIM BAWW" Oh boy do I have a fuck to give. olm bu çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 jaffa said: xunn said: ben o dansı bilmiyorum ahmet. http://i.imgur.com/ExqtQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ingilizce bilmeseydi kendini ifade edemicekti, yitip gidicekti çocukcaaz. hale bak. "deliver"lar, "wit"ler falan havada uçuşuyo. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: En güzeli "hiç kızmadım ki hehehe, umrumda değil ki ne istersen düşün allah allah" ÖZEL MESAJINIZ VAR. "NE İSTİYORSUN BENDEN, BEN SENİ RENCİDE EDECEK NE YAPTIM BAWW" Oh boy do I have a fuck to give. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mr_Hand said: ingilizce bilmeseydi kendini ifade edemicekti, yitip gidicekti çocukcaaz. hale bak. "deliver"lar, "wit"ler falan havada uçuşuyo. sdfg güzel ifade etmiş bence. güldüm keh keh. (tu) özellikle de Xunn said: Oh boy do I have a fuck to give. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ne abarttınız bilader karı gibi bik bik bik bi susun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 eheheh eğleniyo muyuz genşşleeeeeğğrr?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 albüm kavgası okumak patideki en sevdiğim şeylerden oldu lan bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 moar plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kompleksler yumak yumak olmuş. erkek foto koyunca normal, kız foto koyunca, ''ha bak dışarıda göremediği ilgiyi burada gördüğü için koyuyor foto'' oluyor. kız ya da erkek fotosu konulduğunda yapılan çirkin güya! espriler beni de gıcık ediyor o ayrı. ama bir kız foto koyduğunda ''he sen ilgi manyağısın'' diye saldırıya geçmek neden? ayrıca her erkek ve her kız zaman zaman ilgi çekmek te isteyebilir. sırf erkek tavlamak için gelen ve foto koyan kızlar olmuyor değil, ama eminim bunu yapan ve aynı şeyi yapan kız kadar dikkat çekmeyen, tepki almayan bir sürü erkek te vardır. ilgi manyağı olmakla suçlanacaksa bir insan; sadece foto koyan ve foruma sıkça yazan kızlar mı suçlanmalı? ikide bir kendi fotolarını koyan, foruma sıkça mesaj atan, ona buna ama özellikle kızlara b.k atan, yazı dilindan anlaşılacağı üzere batı hayranlığı ve bunu dışa vurma gereksinimi tavan yapmış, güya felsefik olmaya çalışan (çok felsefe kitabı da okuyor ya) v.s..., gerçekten kompleks yumağı insanlar yok mu forumda. birini diline dolayıp, hakaret etmeyi kendine görev bilenler de en çok böylelerinden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunnun resimsiz yada videosuz bir mesajı var mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar