Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 zipziple takıla takıla bu hale geldim nalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bazen beyinle vucut senkronize hareket etmiyo ; ben de bi kac kere otobuse falan bindikten sonra saga sola kafami vurdum acini paylastim llama, hafifledi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sabahları yüz yıkama alışkanlığı edinmeliyim gerçekten sonra böyle hala durakta uyursan olcağı bu teşekkür ederim acı hepimizin acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 evet bugün ben de fotoğraf koyacağım, iş yeri halimi koyacağım, işte bunu yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Llama said: zipziple takıla takıla bu hale geldim nalet foto yok mu kızın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 olsada sana göstermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn'u rage e sokmuşuz yine. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yine postları hem göze hem kulağa hitap etmiş yani ikisi de göz de anladınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Misogyny =/= Rage. Dişi oldugun için farkı anlamakta zorlanıyorsun, sorun değil. Ama bir dahakine karsılık daha fazla IQ içersin, manava falan seslen mesela, daha fazla wit içeren bir banter'a hep varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kız doğmadın diye sanırım kızlara olan bu düşmanlığın. olsun yöntemleri var üzülme . ya da üzül. ponylerle avut kendini falan. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Kadınları hor görmekle nefret arasında fark var. Çılgın "herp cinsiyet değiştir derp" espirilerine geri dönebilirsin hormonel anomali. http://i.imgur.com/Pfy9I.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://troll.me/images/casey-anthony/come-on-what-did-you-think-im-a-white-girl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sen söylediğim herşeyle başka şeyler arasında fark olduğunu ileri sürüyorsun. gayet gördüğümü ve söylemek istediğimi söylüyorum zaten ben seker. asıl sen raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Eh olmayan birşey söylüyorsun düzeltiyorum. Fallacy'yi kendinde bul diyecektim ama kromozomlar müsade etmiyor. Rahat ol demedim ayrıca. Çıldır. En eglenceli kısım gerçekten sinirlenmen çünkü. Ha öm'den küfür ettiğin zamanlar daha eglenceliydi, harika haddimi bildiriyordun bana. Napae nerde ya, o en azından rage'ini saklayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yine söverim özelden üzülme sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 >inb4 "im not mad ur mad >:((((" http://i.imgur.com/Qugg4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 jaffa said: yine söverim özelden üzülme sen ;) Yine samimiyetsiz arkadaş canlısı özel mesajlarına vole vurmayı dört gözle bekliyorum. "i hav boobz letz be frands :)))" http://i.imgur.com/HPTbS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 aa özelden küfür mü etti? ne dedi? ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xunn said: >inb4 "im not mad ur mad >:((((" http://i.imgur.com/Qugg4.jpg S... Stalin??? T.T edit: herif resim koymadan duramıyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 YUH. FREDDY MERCURY. THAT'S IT, IM OUTTA HERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 KIZDIRMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Llama said: abi bir gün paticikten sevgili yapıcam inatla çalışıyorum çok kıskanıyorum yapanları Hahah patide kız mı var lan? Makina mühendisliğinden beter olm bura :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 eskeza biri yolunu kaybederde düşerde ilk bana düşer diye tesellilerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 NolaxThensbane said: KIZDIRMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ!! Ögreneceksiniz çocuklar. http://i.imgur.com/m9PtD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 post kasma tamam en güzel sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar