vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Pati bu aralar güzel bir hava yakaladı ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Lorrotar said: evlenme teklif etmeyin lan sizde apaçiler. evlenme teklif etmiyoruz arkadaşım. zaten nişanlı olması lazım jaffa'nın. şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum burada ama birisi alenen sinema teklifinde falan bulununca çok mahçup olmuştu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Llama said: benimle evlenirmisin doktor hanım Llama said: sevgilim ol Hızlı davranmışsın seko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 emo, arka sokak kedili esnaf forumda post kasıyor, kızıl, kız does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şakalaşıyoruz arkadaşlar sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 BramStoker said: evlenme teklif etmiyoruz arkadaşım. zaten nişanlı olması lazım jaffa'nın. şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum burada ama birisi alenen sinema teklifinde falan bulununca çok mahçup olmuştu. güldüm şuna baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 dur o zaman smiley koyayım da bağırmadığım anlaşılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bloodless said: Llama said: benimle evlenirmisin doktor hanım Llama said: sevgilim ol Hızlı davranmışsın seko :) Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 BramStoker said: Lorrotar said: evlenme teklif etmeyin lan sizde apaçiler. evlenme teklif etmiyoruz arkadaşım. zaten nişanlı olması lazım jaffa'nın. şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum burada ama birisi alenen sinema teklifinde falan bulununca çok mahçup olmuştu. =) o ne. yazsanıza kim olduğunu. böyle bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 forgiver said: Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. aahahhaha pati unutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 o ruj siyah mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bordo ya da kırmızı. siyah ruj ne be ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 forgiver said: Bloodless said: Llama said: benimle evlenirmisin doktor hanım Llama said: sevgilim ol Hızlı davranmışsın seko :) Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. ahahaah jaffa o benim quote'um. sakın baskalarına aldanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 stimpak said: forgiver said: Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. aahahhaha pati unutmuyor nerdendi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 cevaplandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bence o ruj bordo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 barnacle said: stimpak said: forgiver said: Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. aahahhaha pati unutmuyor nerdendi bu ya? surdan http://forum.paticik.com/read.php?62,3484776,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 romeone dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 forgiver said: rome0ne dan fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tam da yarım saat önce falan arkadaşa, "paticikte güncel başlıklar bölümü albüm postlarıyla istila altındaysa bi hatun foto koymuştur demektir" diyodum, onun üstüne bunu görünce uygulamalı eğitim gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 negzel yararlı bir eylemde bulunmuş oldum. neye niyet neye kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi insan unturu sen upluyorsun neyse her sene 1 kere okuyorum en az iyi geliyor davrananlara iyi forumlar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 forumdaki kızlar verified edilip ekstra posta kutusu alanı tahsis edilsin kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yine doldu inbox jaffa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar