küheylan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 adam şok tarzı gazetelerin habercilik anlayışı ile fotoğraflar döşemiş. o ne lan yuvarlak içine almalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 gaymisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 şurda biz bizeyiz çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bi dakka oglum zaten paticik gay sitesi degil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hadi itiraf edin , hepiniz hala turuncu tema kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yok, onu askerden çürük almaya çalışanlar kullanıyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bi de gay sitesi sanıp gelenler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 pati dediğin turuncu tema demektir be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 LA KAÇSAĞA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 gay pride'lar çok eğlenceli oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yok ya bi sürü freak oluyor. kölndekine gittimdi sahsen. photobucketimda bi tek bunu buldum hatta. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/DSCN0388.jpg arkadan sinsice cekmistim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ayıp dğeilmi insanların gizligizli fotığraflarını cekiyosunuz senden görücek şimdi bikaç gizli foto daha konacak sonra dökülsün arşivler dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 soldaki beli açık trans değilse iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 şş çaktırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kim abi o paticikten biri mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 roket adam olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 /feyspalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 O resimdeki uzun boylu güzel kız Lyvanna Dolores işte. Beğenilince hemen bi sevinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ay ne tatlı gamzeli bel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 İyi ya travesti olmadığına sevindim homofobik olduğumdan değil estetik bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Xenocide said: http://i52.tinypic.com/2yyxro5.jpg Güzel foto eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 escape said: ayıp dğeilmi insanların gizligizli fotığraflarını cekiyosunuz senden görücek şimdi bikaç gizli foto daha konacak sonra dökülsün arşivler dfsdf o adam eeee kadin.... eee. her ne ise, ilgi cekmek icin öle dolasiyo dayi zaten. (yani tam olarak ilgi cekmek icin demeyelim ama o sekilde kendini disari vuruyo bisileri bu sekilde savunuyo/ ifade ediyo vs vs. ay, ne kadar ekümenigim.) fotorafinin türk platformlarinda dolastigini duysa sevincinden aglar, canim benim. ayrica ben gidip sordum ona, sizi birazdan arkadan cekecegim, caktirmayin dedim... tamam dedi. rizasini aldim yani gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Lord_Argos said: Xenocide said: http://i52.tinypic.com/2yyxro5.jpg Güzel foto eheh :) oha adam stalker çıktı. her geçen gün beni daha da şaşırtıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 axedice said: O resimdeki uzun boylu güzel kız Lyvanna Dolores işte. Beğenilince hemen bi sevinmiş http://operatorchan.org/k/arch/src/k144439_HUA%20HUA%20wut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar