escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hey gidi gay ahdfsfs işte faktör, aralarda bile farkında olmadan espri yapabilendir dsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 barnacle said: makinada o da yok anasını satayım hepsi ölmüş bizim. full erkek zaten. benim dediğim kadın 40 yaşındaydı ayrıca milf. 40 mı oha cıtır bizimki 50yi geçikti ona fantezi yapılıyordu durum cok fenaydı bizde sonradan 20yasında asistan geldide bütün bölüm yabış yabış olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ahahah beyler az sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 myfirstsexteacher.avi kondu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o 40'lık ortaokuldaydı abi üni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bidk hazırlıyorum geliyo birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 salya doldu forum sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Deacon said: Ulan lisede en genc hocamiz 40 yasinda falandi heralde. Nerden buldunuz oyle genc hocalari? Neyse ki universitede lab'lara ve ps'lere giren asistanlar sayesinde hoca fantezisi yasayabildik. Yoksa eksik olecektik. Kimya lab'larini unutamam fdgs. ahah ikisine de ayri ayri katiliyorum. yazin calculus2 vizesinde bir asistan gelmisti, sinavdan ciktiktan sonra 1 gram soru tartisan olmadi dfgdf, simdilerde usuyoruz :/ @deacon abi biz 16 kiz 4 erkekle kimya labi yapiyorduk, bolumdeki tek erkek asistan(sanirsam) direk kizlara yavsiyor ama oyle boyle degil simdi burda anlatmiyim sdfd. yani zorla kendini dovdurtecekti, neyse kavga cikmadan bitirdik lablari sdfd. ama kimya bolumundeki kiz asistanlarda bi tane mi kotu olmaz arkadas hepsi guzeldi dfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu arada ramseslik muhabbet donuyor adam banli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 6. sınıfta mini etekli bir hocamız vardı.3 kişi öğretmen masasının önündeki sıraya oturup, yere kalem silgi atıp eğilip bakardık alttan.bir ara sıranın altından çıkarken hocayla yüz yüze gelmiştim, utanmıştım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 benjani said: 6. sınıfta mini etekli bir hocamız vardı.3 kişi öğretmen masasının önündeki sıraya oturup, yere kalem silgi atıp eğilip bakardık alttan.bir ara sıranın altından çıkarken hocayla yüz yüze gelmiştim, utanmıştım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 3 kişiden 2si çıktı. 3. aranıyor. Ramses? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu surat boyanıp konan fotolar da bi tuhaf gleiyo bana. hani kendi fotonu koyarsın, yanında forumdan olmayan biri vardır saygı icabı suratını falan boyarsın da kendi fotonu koymaya karar verdiysen ne diye surat boyanıyo ki vücut göstereyim mi nedir bi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ayrıca dean fotoğrafları gördüm, baya tatlı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bella said: bu surat boyanıp konan fotolar da bi tuhaf gleiyo bana. hani kendi fotonu koyarsın, yanında forumdan olmayan biri vardır saygı icabı suratını falan boyarsın da kendi fotonu koymaya karar verdiysen ne diye surat boyanıyo ki vücut göstereyim mi nedir bi ilginç. sen de boya koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Benim ilkokul maceramı biliyosunuz anlatmama gerek yok. Toplu mast.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 toplu mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ortaokul deil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 İlköğretim abi işte sdf ilkokulda kamışa su yürümüyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ilkokul diyip sıyrılmaya çalışıyo işte... belkide liseydi ama anlatırken ortaokul dedi bu kadar tepki alacağını bilmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 simdi bile, haftada bir toplanip yapiyolar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 geçen teklif etti zaten bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bütün yaz gel yazlığa bizim dedim gelmedin Orcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 romanyalıyı bırakıp senin yanına gelicektim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar