0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 göynekler mi konusuyo, hemen geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hayır nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dynun un gömlek daha güzel ama. gözüm kaldı kesin bi yere takıp yırtacaksın onu bak gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Herkes gömleklerini çıkartsın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Lancelion said: beni net al arkası flu çıksın kuzene şunu öğretene kadar canım çıktı dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çok geeeeç hem tek resim koymuyorum bak, biraz gecmise dönüyorum Paticik Paintball organizasyonundanhttp://img143.imageshack.us/img143/6963/dsc00952yc1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ben çıkardım gömleği bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 zaten nerde bi toplaşka 0ne orda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kıza yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: Lancelion said: beni net al arkası flu çıksın kuzene şunu öğretene kadar canım çıktı dsfsd 50 mm lens falan lazım işte. benim o fotoyu çeken kızın fotoğrafçılıkla alakası yok mesela. böle fluuuğ çıkıyo öyle bi lensle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 zegna niye like a boss durmuş oırda dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 50mm f1.4 var zaten de focus öğretmesi biraz zor oldu dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Lan ben anlamıyorum bu işi.Orda ki adamlarla sen burda her dakika tartışıyorsun.Siz nasıl bir buluşma yapıyorsunuz anlamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 0ne, fotodakiler kim yazsana bi bilmeyen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Buda Zenga'nın evi mangal partisinden http://img134.imageshack.us/img134/4650/dsc01839eb5.jpg daha arasam tonla resim bulurum. Askerden önce çok aktiftim gezme tozma konusunda.sdfsdf @Dragon_Slayer Kız olan sesu benim sağımda iriyarı olan Sly-One, bide uzun saçlı olan spidee(en solun bi sağı), diğerlerini yüzlerinden tanımıyorum sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: 50mm f1.4 var zaten de focus öğretmesi biraz zor oldu dsfds kusura bakma da o zaman senin kuzen bu konuda ekstra yeteneksizmiş be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bence akiflik yerine başka bi kelime bulalım.o ne öle şehirden iehire pati buluşmasına mı gidilir bi umut işte.belki biri yeniden denemek ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dory :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Abi aktiftim dediğin pati gençleri.Patiyle ne kadar sosyal, aktif olunur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ha yani tatava falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Akhlaur said: Lan ben anlamıyorum bu işi.Orda ki adamlarla sen burda her dakika tartışıyorsun.Siz nasıl bir buluşma yapıyorsunuz anlamıyorum lan. valla onu ben de bilemiyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oha zegnaya ne kadar benziyo lan o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ABİ ORDA ZUN FALAN YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evet zun yoık orda 2 uzun saçlı var onlar da zun'a göre cirkin dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dasaaa said: Akhlaur said: Lan ben anlamıyorum bu işi.Orda ki adamlarla sen burda her dakika tartışıyorsun.Siz nasıl bir buluşma yapıyorsunuz anlamıyorum lan. valla onu ben de bilemiyorum doğrusu. kermit mode on: sfkgsdhsjkdfgkldgjhnalşsfkglgslkdfgsdf kermit mode off: oluyo öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar