kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Suc sende degil bizde yani? Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 0ne said: alakası yok gold, bunu herkes biliyo, sadece birine laf soktuğunuzu zannetmek için bişeyler yazmayın. komik oluyo. cidden. ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Tanimadigi, gormedigi, tanismadigi, muhabbet etmeye calisip yuz bulamadigi bi kiza bulusalim diyosun Sonra burda testesteron diyosun Sonra ben tanimadan muhabbet acmam bi ortak yon bulurum diyosun Sonrada zirliyosun burda yahu yani bi kendine gel. Postlarini atarken dusunmuyosun yada dusunecek bi organ yok. Bu kadar olma ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 adam romantik olm. sınırların olmadıgı, onyargıların yasanmadıgı, gaspın tecavuzun, buzlu kuvetin, bobrek hırsızlıgının olmadıgı bi dunyada yasıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Foruma Cesar Millan lazım, kızlar sürüyü kızıştırıp kavga çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 zaman geçer ve insanlar değişir, hani sen hiç değişmiyosun diye, başka insanlarında düşüncelerinin değişebileceğini gözardı etme bence. O zamanalar paticiğe yeni üye olmustum ve dory de sevgilisinden ayrılmıstı, belki yeniden denemek ister, güvenebileceği birini ister gibi bi düşünceye kapılıp o öm'leri göndermiştim, ve evet dediğin gibi reel de tanımıyodum. Yaptığım şey biraz aceleye getirmekti, zaten geri tepti dersimi aldım, o yüzden şimdi aynı şekilde davranmam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 0ne said: zaman geçer ve insanlar değişir, hani sen hiç değişmiyosun diye, başka insanlarında düşüncelerinin değişebileceğini gözardı etme bence. O zamanalar paticiğe yeni üye olmustum ve dory de sevgilisinden ayrılmıstı, belki yeniden denemek ister, güvenebileceği birini ister gibi bi düşünceye kapılıp o öm'leri göndermiştim, ve evet dediğin gibi reel de tanımıyodum. Yaptığım şey biraz aceleye getirmekti, zaten geri tepti dersimi aldım, o yüzden şimdi aynı şekilde davranmam mesela. senden mi ayrılmıştı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yeniden denemek ister Bitti beyler tamam dagilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 one tamam sauvnman gereken bişey yok takma kafana, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 MADBOY said: Dilan yerine Tyrannus ve Tunca aşkını konusalım ya. http://i52.tinypic.com/2u7ajpl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 güvenebileceği birini istermiş beyler ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Cuce said: one tamam sauvnman gereken bişey yok takma kafana, sakin.Ya oyle demesene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 balçova - halkapınar metro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cerebralis said: paparazilere yakalanmışım çog datlı çıkmışsın saçlar zaten çogzel,msn var mi??? sayfa başı ohww yeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yine eglenceli olmus buralar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cerebralis said: 0ne said: zaman geçer ve insanlar değişir, hani sen hiç değişmiyosun diye, başka insanlarında düşüncelerinin değişebileceğini gözardı etme bence. O zamanalar paticiğe yeni üye olmustum ve dory de sevgilisinden ayrılmıstı, belki yeniden denemek ister, güvenebileceği birini ister gibi bi düşünceye kapılıp o öm'leri göndermiştim, ve evet dediğin gibi reel de tanımıyodum. Yaptığım şey biraz aceleye getirmekti, zaten geri tepti dersimi aldım, o yüzden şimdi aynı şekilde davranmam mesela. senden mi ayrılmıştı ki siz hayatınız boyunca sadece tek bir kişi mi arıyosunuz ve onu bulunca sonsuza kadar mutlu oluyosunuz? her zaman öyle olmuyo, insanlar ayrılıyo, benden ayrılmadı,o zamanki erkek arkadaşından ayrıldı, taammmıı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bana edebiyat parçalamadan önce anlatım bozukluğunla ilgilen taağğğğğğ mıııığğğ! ayrıca dragon msn yok çoluğum çocuğum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Cerebin saçlar on numara (tu) MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 saclar urgan gibi cok güldüm ya aksam aksam son 5-6 sayfa efsane tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kasap perdesi=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tunca said: cont. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1948/29/95/687407613/n687407613_1053520_8801.jpg ahaahhah-ahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ya bu topiği kitlersiniz ya da akşam çıplak foto atarım karar sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 gold buluşalım mı? senden çok hoşlandım asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 du biraz misdirection yapayımda aggroyu üzerimden biraz atayım. kermit nası bi içme kültürü abi bu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hepisini evlatlik alirim np B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar