fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kibara bak. işedik diyo bi de. çatır çatır sıçtım demiyo da
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 fede said: bokundan mı tanıcam. öyle bi yöntemmi varlan yani tanıyamamışsın sonuç olarak beni
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 nazifenin kum leğeninbe sıçtığını gördüm ben abi
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bi kere o hafize diğeri de o bok da hafizenin
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 nazifeydi di mi lan hahahah hafize kim ak ahahahhahahah
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 fede said: lıvıbıya sıçıyorum ben ASDFGHJKLŞİASDGHKLŞİSFGHJKLŞ
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Pati'yi bırakmıyorsam şu akışı kesilmeyen düşük IQ östrojen kullanıcılar yüzünden sanırım. Keep the mill turning, scrubs.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MADBOY said: Pati'yi bırakmıyorsam şu akışı kesilmeyen düşük IQ östrojen kullanıcılar yüzünden sanırım. Keep the mill turning, scrubs.SEN BANA KÜFÜR MÜ ETTİN LAN?
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sonradan çekilen dandirik hababam sınıfındaki maho ağa zihniyetinde insanlar var burda ya. üstüne gelindikçe daha da matah bir şey olduğunu sanıyor.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi keşke manken olsam günndelik 65 lira
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Marty said: yaninda peynir sucuk falan da cabasi sabah akşam peynir sucuk yerdim migrosta tansaşta "bakarmısınız denemek istermisiniz ?" derken of kangal sucuklar of kiloyla keçi peynirleri
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Kaan yada levent gelir kilidi vurur birazdan inşallah. Yoksa beyin kusmugunun önüne geçilmeyecek zira attention whorelarımız reklamın iyisi kötüsü olmaz, ne güzel forumda gündem oluyoruz aaaakikiki kafasında oldukları için. Ride on ride on.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 levent gelir beni banlar şimdi bana kıl bu aralar ilk görüşlmemizde dalcam ona
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Döversin, incecik çocuk zaten yapma. Kaan'ın agzını yüzünü bi kır ama. Kavga görsün süt çocugu.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kermit said: ışıklarda gez dedeman çevresindeki cafelerde publarda takıl tamamsın olm illaki bi zengine denk gelip 2 gün sonra lüks bi araba ile gezersin bu işler böyle antalyada scooterlara bile ne hatunlar biniyor ne yaptın
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MADBOY said: Döversin, incecik çocuk zaten yapma. Kaan'ın agzını yüzünü bi kır ama. Kavga görsün süt çocugu. abi ibneleri çok özledimde iş yüzünden göremiyom evimi sahiplerndiler o derce çok özledim 2 tane gerzeği halbukli
Öne çıkan mesajlar