_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Oymanq said: _Spartacus_ said: Ahaha HuK'ın hatalı scout yapması işine yaradı :D Bu maçı kaçırdım tam olarak noldu?Moon roach rush yaptı, fake hatchery attı ama HuK çok az kenarından geçerek görmedi, bu yüzden all in yapacağını düşündü. Moon da kandırdım diyerek cancel etti, sonra 4 cannonlu wall'la karşılaştı :D said: Saçmalamıyorum, eğer bütün ürettiğin üniteleri yolladığında oyunu alabileceğine inanıyorsan, oraya 1 zling bile yollamazsın.4 tane ling hiçbir zaman oyunun kaderini değiştirmez öyle bir durumda. Kıracaksan 4 ling olmadan da kırarsın, kıramayacaksan da exponu koruman gerekiyor.
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 moon satmış abi maçı. mal gibi çekti geriye lingleri. ben daha da izlemem moon maçları.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 4ling oynun kaderini değiştirmez demeye devam et, adam 6 pool yapıo.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 en dorusunu yaptıgeri cekmekle alamıycağı pylonı netti
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 huun said: moon satmış abi maçı. mal gibi çekti geriye lingleri. ben daha da izlemem moon maçları. abi öyle deme huk aşşağı scoutlasaydı oyunu kaybediyordu.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 pylonı alsa nolcak 1 tane daha atar arkasına, şimdi acılamıycak huk moon expand eder roach atar banelign atar istediğini yapar
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yildirimokur said: 4ling oynun kaderini değiştirmez demeye devam et, adam 6 pool yapıo.Trollük yapıyorsan başarılı değil.
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Cuce said: pylonı alsa nolcak 1 tane daha atar arkasına, şimdi acılamıycak huk moon expand eder roach atar banelign atar istediğini yapar 6 pool rush yaptıysan içeri gireceksin, probe keseceksin. yapamadıysan direkt çıkacaksın oyundan. bu arada 40 dk, 5 maç. gg
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 huun said: Cuce said: pylonı alsa nolcak 1 tane daha atar arkasına, şimdi acılamıycak huk moon expand eder roach atar banelign atar istediğini yapar 6 pool rush yaptıysan içeri gireceksin, probe keseceksin. yapamadıysan direkt çıkacaksın oyundan. bu arada 40 dk, 5 maç. gg İçeri nasıl girsin kapattı adam kapıyı? orada saldırsa tek olacak şey linglerin canona ölmesi olur.
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tek pylondı aelfric ne kapatması kapıyı. neyse ne ayrıca, bu seri niye sc2 izlememe kararı aldığımı hatırlattı tekrar hehe
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 huun said: Cuce said: pylonı alsa nolcak 1 tane daha atar arkasına, şimdi acılamıycak huk moon expand eder roach atar banelign atar istediğini yapar 6 pool rush yaptıysan içeri gireceksin, probe keseceksin. yapamadıysan direkt çıkacaksın oyundan. İmkansızdı orada pylonu yıkması, boşuna ling kaybetmeye gerek yok. 6 pool'dan transition yapılabiliyor ki moon da baya zorladı, HuK savunurken birkaç hata yapsaydı kaybedecekti, direkt çıkması mantıksız yani. said: tek pylondı aelfric ne kapatması kapıyı. neyse ne ayrıca, bu seri niye sc2 izlememe kararı aldığımı hatırlattı tekrar heheİlk HuK-Moon serisini, MC-Bomber serisini, Moon-Bomber ikinci maçı izle kararın değişsin :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cyberi almadığına yansın.cyberi alsa oyun bitti.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hayır abi trollük yapmıyorum, her bir lingin çok önemli olduğunu söylüyorum. 4 ling diyorsunuz 4 lingle sentry bile alınıyor. Neyse gg, son iki maçı hediye etti Huk'a. Çok güzel bi hediyeydi ama.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 day9: Huk pls dont kill the pylon dont get itt plss. Huk saldırıyı püskürtür: day9: Oh my goodd he saved he defended this atack my hands are shaking . hakkaten tutuyordu adam :)
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 huun said: tek pylondı aelfric ne kapatması kapıyı. neyse ne ayrıca, bu seri niye sc2 izlememe kararı aldığımı hatırlattı tekrar hehe O pylonu yıkamaz onu diyorum, onu yıksa bile arkadan iki pylon daha atar yine içeri sokmaz moon biliyor bunu o yüzden saldırmadı. Saldırmak en kötü karardı orada emin olabilirsin.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yildirimokur said: Hayır abi trollük yapmıyorum, her bir lingin çok önemli olduğunu söylüyorum. 4 ling diyorsunuz 4 lingle sentry bile alınıyor. Neyse gg, son iki maçı hediye etti Huk'a. Çok güzel bi hediyeydi ama.O saldırıda 4 ling eksik olmasının neredeyse hiçbir önemi yok. Hatchery; 300 mineral, yapım süresi var, o yapım süresinde toplanan kaynağın miktarı var, o hatchery'nin ürettiği fazladan larva var, var oğlu var. 4 lingin saldırı gücünün bir hatchery'i kaybetmeye değdiğini tartıştığıma inanamıyorum.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 17.500 dolar falan ediyor. 100.000 İsveç parası o :D
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bu koreliler çok soğuk ya, Huk'ın elini bile sıkmıyorlar, dürek önünden yürüyüp gittiler. Olmadı.
Öne çıkan mesajlar