Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DreamHack Summer 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sleeep said:

BoRaA said:

bu agresif tavirlar ne ? Futbolda nasil insanlar diledikleri gibi yorum yaparlarsa burdada yapma ozgurlugune sahipler

benim özgürce yorum yapma hakkıma göre diyorumki ozaman ;
yaptığınız bu adam bunu ezer/büyük hata yaptı yorumları SAÇMA SAPAN ok ? agresif yorum yapmam da pek ala özgürce ok ? benim de spordan zevk aldığım durum böyle yorum yapıp patlayınca karşı atak yapmak ok ?

ps: sanki oymanın "bu bunu yenemezine" atarlanıyor gibiyim de ona saygım sonsuz w3'ten beri bu vakitten sonra bana ters düşen bişiyine de kesinlikle yadırgamam , sadece genel yorumdu benimki.

Sevgili sleeep söylediklerinde çok haklısın sc2'de unbeatable oyuncu yok. Bomber Mc'yi mükemmel yenip moona rezil bir şekilde yenilebiliyor. Ama mc maçında öyle solid oyun gördükki moona karşıda öyle oynarsa kesinlikle kazanır diye düşündük. Bir atarlanma yada agresiflik olarak algılamadım. Sölediğin şeyler temelde mantıklı. Sonuç olarak insan içgüdüleri ve egosu hep iddiaalı konuşmaya müsait :) .
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

said:
bide X hata yaptı bariz yenildi komik yorum aşırı derece ... robot mu lan bunlar 0 hatayla oynasınlar zaten 0 hata oynasalar yenen olmaz o onun pushunu tutar , diğeri diğerinin ... olay en az hatayı yapmak.
Öyle değil. Şöyle düşün "Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ezecektir" diyorum ben. Ama defans bir çok büyük hata yapıyor, kaleci bir tane çok büyük hata yapıyor 2-0 oluyor ve yeniyor Kasımpaşa. Fenerbahçe, Kasımpaşa'dan daha kötü mü takım oluyor ya da maçtan önce benim yaptığım tahmin saçma mı oluyor? Hayır. Öngörülemeyecek, basit hatalar yapabilir bir takım ya da oyuncu, müneccim dışkısıyla beslenmediğimize göre bunu önceden tahmin etmek de imkansız.

Zaten bir oyuncu diğer oyuncuyu her zaman yenecek olsa maç yapmaya gerek olmaz. "Sürpriz" diye bir kavram var sporlarda da SC2'de de ve Moon'un Bomber'ı yenmesi "sürpriz"; Moon kötü oyuncu olduğundan ya da yarı finale şansına çıktığından değil, Bomber makro olarak, multitasking olarak, karar verme olarak çok daha üstün bir oyuncu olduğundan. Bomber'ın Moon'a yenilmesi beklenen bir sonuç değildi, bunun dile getirilmesinde de hiçbir sorun yok. Şimdi bir daha yapsınlar bir bo3 paramı yine Bomber'a yatırırım.

Yanlız şu tvz oyununu görünce bomber'ın artık moona karşı favori olarak göremem. Bu maçtan önce oran açıklasam.

Maç öncesi: Bomber 1.25 Moon 4.00
Maç sonrası re olsa: Bomber 1.80 Moon 1.90
Mesaj tarihi:
July'a karşı maçlarını izledin mi? Moon'un 3. base'i aldığını varsayması (ki her standart oynayan Zerg'ün yapacağı gibi) ve basireti bağlanmışçasına bir saldırı yapması gibi bir kereye mahsus bir hata Bomber'ı oyuncu olarak daha kötü yapmaz.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

forge+nexus+air veya 5Gate > spawning+speedling+hatch

Sıktı artık şöyle zerg up p imba tarzı mesajlar, gerçekten huk 5 gate yapacak başka hiçbirşey yapmasına gerek kalmadan moonu yenecek öyle mi? Öyle değil işte, oyun bilginiz fazla olmadığı çok ufak oyun değiştiren detayları atlıyorsunuz, burada pvz hakkındaki tek gerçek zerging pye karşı pro levelde daha kompleks oynaması gerektiği gerçeği ve birçok pro bunu yapabilecek mekaniklere ve stratejiye sahip zaten. her kim yenerse daha iyi oynadığı için, daha az hata yaptığı için yenecek bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Bir de hiç scout yapmamasına rağmen larva saklamayarak 10 tane lingle 4 gate'i savunmaya çalışmak var.

Aynen bir zergin her zaman yapması gereken şey bir lingle köşeleri dolaşmak, yapmalı yani...
  • Yeni Oluştur...