bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kuzenim yeni wow oynamaya başladı şimdi sorun şu ; uzun süre human paladin ile sorunsuz oynadı. sonra oyun kitlenmeye başladı.açıp kapatıyorduk doğal olarak. sonra daha loading screende takılmalar başladı oyuna giremez olduk ama işin garip yani başka bir karakter yaratıp oyuna girebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Tanrı böyle istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 cache i sil dene, bide addonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cache klasörünü bi sil ekran kartı driverlerini bi kontrol et addonları update et vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 olm derdinize noldu:S havalar güzel gidin sevişin,öpüşün koklaşın yok 18 den küçükseniz suya sabuna devam edin napıcaksınız wowu boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Benim de bir sorunum vardı. Wowa girdikten sonra karakterimi seçiyorum ona tıklayıp oyuna girerken oyun kitleniyor bilgisayarda yanıt vermiyor diyor. Bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Maalesef bu tip sorunların genel ve cansıkıcı cevapları hep aynı. Ekran kartını güncelleştir, addonları sil ve oyunu baştan kur. Ayrıca bazen patch ler sonrası anti-virüs programlarıda benzer sıkıntılara sebep oluyor. Ben eski masaüstü bilgisayarımda aylarca dalarana girememiştim. Dünayı dolaşıyordum, dalarana gelince oyun çöküyordu. Addonlar ve anti-virüs programını kapatmak geçici çözüm olmuştu ama nihayetinde ekran kartını değiştirerek kurtulmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 pinkporing said: olm derdinize noldu:S havalar güzel gidin sevişin,öpüşün koklaşın yok 18 den küçükseniz suya sabuna devam edin napıcaksınız wowu boşverin havalar güzel gidin sevişin,öpüşün koklaşın yok 18 den küçükseniz suya sabuna devam edin napıcaksınız wow forumlarını boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 gayet mantıklı yakalamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ork varyor oynamasi lazimdi, ondan olmustur, human paladin nelan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hocam müslüman ülkede yaşıyoruz sonuçta, öyle paladin, priest, shaman falan oynamamalısın. he bide wow israile yardım yapayormuş, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aquila ve aluriel'in wow temalı topiclere girmesi bile beni korkutuyor. watdafuq boyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 problemi çözdük. sistem dosyasında account typeı CT yapmamız gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar