xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 evde wi-fi modem yok. bir laptop var ve ona bağlı. modem almadan. bilgisayarı router gibi kullanıp ipad den o interneti alabilir miyim ? mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Burada bir yazı var nasıl yapılacağını anlatıyor. Bir göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 eski bilgisayarın varsa ona 2-3 tane daha ethernet kartı al, sonra buna endian yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben şunu sorayım daha mantıklı olucak. rusya da sistem bizim oraya göre farklı. çevirmeli bağlantı gibi bir zımbırtı var ona tıklayıp orada kullanıcı adı ve şifre yazıyor. o şifreyi bulamıyorum. daha doğrusu arkadaş şehirde değil. win 7 kullanıyorum o şifreyi nasıl öğrenirim ? eğer yolu varsa rica etsem screen shot olarak gösterir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Wireless Ad-hoc bağlantı ve kablolu bağlantının internet bağlantı paylaşımına ayarlanması durumunda rahatlıkla bağlanabilirsin. Burada iphone ve notebook arası ad-hoc bağlantı kurulumu anlatılıyor: http://alaashaker.wordpress.com/2009/03/27/connecting-your-iphone-to-your-laptop-using-a-wireless-ad-hoc-network-iphone/ Burada da internet bağlantı paylaşımı: http://design-salcon.com/?tutorials/2011/04/17/sharing-internet-from-your-notebook-to-mobile-devices.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Hiç uğraşma winle falan, saçmalıyo o sihirbaz hep. Connectify diye arat, onu indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar