Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un sezon sonu sözleşmesi biten Selçuk Şahin ile 2 yıllık sözleşme yenilediği bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Selçuk Şahin ile sözleşmesinin uzatıldığı belirtildi. Şahin'in takımın başarılı bir oyuncusu olduğu ifade edilen açıklamada, “Ordusporumuz'un başarılı futbolcularından Selçuk Şahin ile sözleşme uzatıldı. Mor-Beyazlı ekibimizin Süper Lig yolundaki başarılı isimlerinden Selçuk Şahin ile yapılan görüşmeler sonucu kendisiyle 2 yıllık daha sözleşme imzalamıştır. Orduspor Kulübü olarak kendisine başarılar diliyoruz. Transfer camiaya hayırlı olsun” denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ABİ SEVİNMİŞTİM NEDEN??????? :Ç((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 51 KİŞİ BAKMIŞ KİMSE YORUM YAZMAMIŞ BUNDAN SONRA PAYLAŞIM YOK 11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Resimleri c/p yapmak 10sn, alta yazı yazmak 10 sn, postun gönderilmesi 0.76467 sn. Bir teşekkür ise 5sn. EmEğe SAyGı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ahahaha başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ahah fmde bank asyada oynarken gormustum ben de. hem selcuku almislar hem de sag beke koymuslar diye gulmustum. sonra bakinca ffffffuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kalbimi kırıyosun fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Sevinmiştin sonunda diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 selçuk şahin orospuda okudum lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cons said: selçuk şahin orospuda okudum lan ahahha corrupted olan bi ben değilmişim, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 teşekkürler paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar