Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Türk Mu Online Serverı

ibrahimakgun

Öne çıkan mesajlar

siteden indirilen 097d.rar da trojan dosyası var bu arada,
iki faklı bilgisayara indirdim ikisi de biri karspersky biri de norton antivirus programıyla service.exe adlı dosyanın trojan dosyası olduğu konusunda uyardılar...

arkadaşın serverından o dosyayı indirenleri uyarayım dedim...

[Bu mesaj arcane tarafından 08 Ağustos 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki madem istiyorsun gerçeği söyliyim

bu client aslında bizim arkadaşlarımız başka bir free server'ın client ını alıp editleyip kendi serverlarına sürdüler ve virus testinden geçirmeyi unutmuşlar

[Bu mesaj arcane tarafından 08 Ağustos 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Erutan üslubuna dikkat et lütfen.Düzgün söylenmiş birşeye böyle çıkışmaya hakkın yok.

bahsi geçen dosyalarda virüs/trojan olduğu söyleniyor.çekip kullanmak kendi riskinizdir.kendim zaten virüs sorunu çektiğimden dosyaları deneyemiyorum, başka deneyip de aynı sonuca ulaşan arkadaş olursa özel mesajdan ulaşsın, linkleri kaldırırız.aynı şekilde site sahibi sorunu düzeltirse bu yazdıklarımı da kaldırırım, özel mesajdan irtibata geçebilirsiniz.

[Bu mesaj arcane tarafından 08 Ağustos 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Clientimiz muonline'ın ana serverından indirilip 97D ye update edilip kendi Serverımıza göre modifiye edilmiştir.Böyle bir şikayet gelmedi hiç.Bilgisayarınıza zarar verebileceğini zannetmem..Ama yinede kendim kontrol edip gerekirse yeni client yüklerim siteye.Forum koymadım ama düşünmüyor değilim sadece kendime uygun bi ASP forum arayışı içindeyim şu an.Bugün yada yarın server makinesini bağlantısı daha iyi bir yere taşıyacam.Lag sorununda şikayet edenler 1 gün daha sabr etsin.Exp in kolay gelmesi oyuna yeni başlayanlar zorluk çekmesin diyedir.Şimdilik böyle kalıcak.Bence daha zevkli böyle olması.[signature][hline]Darklords MU Online Shard
Admin [GM] Hera
http://darklords.servegame.com
=/= The First TURK MU Online Server =/=
Sosyal ağlarda paylaş

Siteden DarklordsMU clienti çeken çok oldu kaç kişi şikayet ettiki böyle bir kanıya vardınız.DarklordsMU client'te bilgisayarınza zarar verebilecek hiç bir Trojan/Virus yoktur.Şikayeti olanlar MSN : [email protected] a başvursunlar lütfen.[signature][hline]Darklords MU Online Shard
Admin [GM] Hera
Admin [GM] Thorn
http://darklords.servegame.com
=/= The First TURK MU Online Server =/=
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divin, 08 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
siteden indirilen 097d.rar da trojan dosyası var bu arada,
iki faklı bilgisayara indirdim ikisi de biri karspersky biri de norton antivirus programıyla service.exe adlı dosyanın trojan dosyası olduğu konusunda uyardılar...

arkadaşın serverından o dosyayı indirenleri uyarayım dedim...

[Bu mesaj arcane tarafından 08 Ağustos 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kırılmayın oyunu zevkle oynuyorum ama trojan hatası bende çıktı norton antivirus 2002 yüklü ama oyun gerçekten çok zevkli tek başına oynamak zevkli olmuyor ama party yapınca manyak oluyor hele Phantom Knightlardan 300 bin zen çıkıyor ama çok güçlü :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun cidden zevkli .. .
bende 2-3 pcde denedim hepsinde antivir var bişi bulan çıkmadi ..
amma velakin SERVICE.EXE diye kendini tanıtan bir trojandan da haberdarım ...

belki salt isim benzerliği sonucu sapitmiştir anti-vir'leriniz[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...