balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Zaten şu karılar sayesinde, kıllarımı alim, yok sir ağda yapim bilmem neler çıktı. Hiç bir eski kuaför mesela, kulak kılına sir ağda yapmaz Türkiye'de. Zippiri kuaför işi onlar. Makasla iki keser, tamam abicim.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: yalnız göbek ve kıllı erkeklerin de erkek ortamında bi tarzı havası vardır hmmm... emekli, bakımsız, kokan amca havası...
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 lesser kültürünüzle ilgilenmemek çok büyük eksiklik benim için
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: said: yalnız göbek ve kıllı erkeklerin de erkek ortamında bi tarzı havası vardır hmmm... emekli, bakımsız, kokan amca havası... Niye olm, ona bakarsan uzun saçlı bi tipi görünce ben de kokan, bakımsız bir tip derim biraz dağınıkçaysa senin de saçlar öyleydi.
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Pis herifler ya. Türk kültüründen bi haber pis herifler. Peynamazlar
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi o senin her uzun saçlı olanı "vay pis gominik, vay pis hippi" diye algılamandan kaynaklanan bişi. ama şişko olan terler. kokar. bu gerçek bak.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Xaenin said: "Strong people are harder to kill than weak people, and more useful in general." -Mark Rippetoe Ben söylerdim sana bunu, tırnak içine alır mıydın yine de?
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 olm ne uzun saçlı şakolar var, iğrenç adam kes şunu diyorum. No offence. Adam abi bu sünnet ya niye öyle diyosun, temiz ol sünnet git temiz ol pis herif yüreaa diyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi şakirtlik yapın, yapmayın demiyorum.. yapın ama kılı savurken uzun saç pis yaaa falan demeyin.. kalkıp da pis şişkolar ile uzun saçlıları hiç karşılaştırmayın hele.
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kıl ayrı, uzun saç ayrı. mehehe Şahin K havalarına girmek güzelmiş
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 olm belki aldığı ilaçlardan oluyodur hemen niye öyle diyosunuz
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balon said: olm ne uzun saçlı şakolar var, iğrenç adam kes şunu diyorum. No offence. Adam abi bu sünnet ya niye öyle diyosun, temiz ol sünnet git temiz ol pis herif yüreaa diyorum Cehalet yeni kara veba.
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 7/24 uyuklar, 2 adım atınca yorulur, oturdugu yere sıgmaz korku filmlerinde ilk onlar ölür abuk subuk göz zevkimi bozar
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balon said: Pasta said: çirkinliğini kapamak için kültürü bahane etme diyorum bana kültür soruyo tam bir müslüman ya. ben güzel oldumu falan iddaa etmedim ki olm. Göbek güzel bir şey de demedim, yalnız göbek ve kıllı erkeklerin de erkek ortamında bi tarzı havası vardır dedim. Farklı bi şey o yani, onu anlayabilmek için sadece bi kitleden arkadaş kitlen olmaması lazım. 20 lira'ya tost yediğin tiplerle beraber takılırsan anlayamazsın. Antep kültürü baharat kültürü diyen bir adamsan da anlıyamazsın bunu. referans verseydin keske meshur postuna
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 xunn said: balon said: olm ne uzun saçlı şakolar var, iğrenç adam kes şunu diyorum. No offence. Adam abi bu sünnet ya niye öyle diyosun, temiz ol sünnet git temiz ol pis herif yüreaa diyorum Cehalet yeni kara veba. Saçını kes pis herif.
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Marty said: balon said: Pasta said: çirkinliğini kapamak için kültürü bahane etme diyorum bana kültür soruyo tam bir müslüman ya. ben güzel oldumu falan iddaa etmedim ki olm. Göbek güzel bir şey de demedim, yalnız göbek ve kıllı erkeklerin de erkek ortamında bi tarzı havası vardır dedim. Farklı bi şey o yani, onu anlayabilmek için sadece bi kitleden arkadaş kitlen olmaması lazım. 20 lira'ya tost yediğin tiplerle beraber takılırsan anlayamazsın. Antep kültürü baharat kültürü diyen bir adamsan da anlıyamazsın bunu. referans verseydin keske meshur postuna benle takıl, referans olarak ben yeterim dicem de napcam olm senin gibi tipleri ben
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 salyalar tukurukler sactiginda yere mi dokuluyo yoksa gobeginde mi birikiyolar?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: Peygamberimizin saçları uzundu, hatta onları örerdi peki balon buna ne derdi. balon said: Saçını kes pis herif. hmm..
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Evet göbeğimde birikiyo seçimden sonraki salya ve sümükleriniz, hava da sıcak olunca her gün duşa giriyorum. Ama yapcak bi şey yok, bizim adetlerde ağlayan-yere düşene vurulmaz.
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa said: said: Peygamberimizin saçları uzundu, hatta onları örerdi peki balon buna ne derdi. balon said: Saçını kes pis herif. hmm.. Peygamberimizin saçını uzattığı da , kısalttığı da, sakal bıraktığı da kestiği de olmuştur. Fakat ona göre öncelikli olan temiz olmak gerektiğidir. Sen temiz bakamıyorsan o saçı uzatamazsın. Bi de şunu kafanızdan çıkarın, ben hayata dini ritüellere göre tamamen bakan bir adam değilim. Düşünce yapım sadece bu yönden değil. Bir dinim var iman edip inandığım fakat hayatımı tamamen buna göre yönlendirmiş değilim. Bunun doğru oldunu savunmuyorum fakat böyle biri değilim. Beni tanıyan tanıyor onlara sorabilirsiniz beni. Peygamberimizi ele alacaksak kendisi göbeğe de karşıdır ve göbeksizdir. Fakat Türklerin sofralarında, ananelerinde böyle insanlara verilen lakaplar ve tiplemeler vardır. Bu bunların güzel olduğu gerçeğini de değiştirmez, o konuda hemfikiriz. Ben takılıyorum sağa sola.
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 İslamiyet şekil dini değildir, ölçü dinidir. Aksiyon dinidir, düşünme ve ahlaklı olma dinidir. Örtünmede de şekil yoktur mesela, olması gereken kurallar vardır. İslamiyet'te ölçü vardır, şekil değil.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balon said: xunn said: balon said: olm ne uzun saçlı şakolar var, iğrenç adam kes şunu diyorum. No offence. Adam abi bu sünnet ya niye öyle diyosun, temiz ol sünnet git temiz ol pis herif yüreaa diyorum Cehalet yeni kara veba. Saçını kes pis herif. Bir foto koysana temiz insan görsün forum.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balon said: Evet göbeğimde birikiyo seçimden sonraki salya ve sümükleriniz, hava da sıcak olunca her gün duşa giriyorum. Ama yapcak bi şey yok, bizim adetlerde ağlayan-yere düşene vurulmaz. su kafadan cikamaman cok uzucu
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zaten o donem gobekli olmak imkansiz gibi bisey o kadar savasa pompaya falan. o tip adamlara ozenip ERKEK ADAM 2 KUZU YER diyen tipler gotunun ustunde oturdugu icin gobekli pis ve gucsuz oluyor.
Öne çıkan mesajlar