Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 oyun sonuna kadar düz wizard olarak mı gitsem yoksa yanına fighter ranger gibi bir şeyde mi olsam ?[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 wizard devam et. fighter gereksinimini henchman le karsila. eger warlock gibi bisiy dusunmuyorsan [hemen hemen esit seviyede buyucu+savasci] direk wizard yada direk fighter devam et bence. degisiklik olsun diye palemaster + wizard + monk gibi bisiyler deneyebilirsin ama.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 monk mantıklı aslında eğer olunabiliyorsa wizard iken, mob yakına gelince dalınabilir tekme yumruk, hem deri(yok kumaştı sanırım?) giyiyor monklarda, bi engel oluşturmaz büyü yapımına. yada cleric olunabilir, clericte bir buff kapasitesi var istesende ölemiyorsun, yani 25 str 25 dex 25 con falan savaşıyorsun kendi üstüne yaptığın koruma büyüleri ile.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cleric daha iyi bi fikir bence[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar bu işin mantıkla falan alakası yok çünkü oyun her class ile bitirebilir,o zamanda önemli olan tek şey oynayan kişinin en çok hangi class ı oynatmaktan zevk alacağıdır.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 dreag iyi yazmış. wizard gitçekseniz pure wizard gitmenizi öneririm. baldur's gate'te stats olayı daha kolaydı, fighter/wizard (kensai/mage) yaparken zorlanmazdık da.. NWN'de hem strye hem inte 18 veremiyorsun bg gibi.. belki az fighter çok wizard classı vererek (mesela 3 lvl fighter 12 level wizard gibi - sanırım warlock diyorlar bu tarz wizardlara) ilerleyebilirsin de.. pure wizard bence çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Tek başına monk çok güçlü ama büyü yapıcam diyorsan Druid-Monk karışımı kullan çünkü monk yaparken wisdom ekliyoruz Druid büyü yaparken wisdomı kullanıyor.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 wizardi karistirmayin baska classslarla. ancak wizard turevleri ile olabilir palemaster gibi. immune crit iyi baya[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende öyle yapacam denedim yanında beğenmedim zaten gerek te yok wizard ı hiçbirşey durduramıyor statlerimi de itemlerle öyle yüksek tutuyorumki zaten diğer karakterler kadar güçlü olmuş oluyorlar sırf birkaç feat vede skill için bozmaya değmez ama başka bir karakter açsanız gerekiyor[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Warlock kasma bence multiclass wizard diosan.Red dragon wizard yapabilirsin +30 olrursa.Eger +30 olmazsan pure Wizard git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lvl 19wizard lvl 1 fighter verdim feat ler gerekti fighterın ona devam etmiyecem :) 9. seviyeden başka wizard büyüleri kalmadı sanırım bu yüzden wizard gitmeninde anlamı kalmadı red dragon oluyorum dağıtıyorum artık büyülerdede uca ulaştım dahada güçlendirmek için giderim wizardla bundan sonra[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 epic spell'ler var iste bu yuzden.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya lvl 27 oldum pale masterlığa gittim belki bir işe yarar diye oyunun sonundayım ve meph amcama hiç bir şey yapamıyorum epic spell dediğin pale de çıkan fea ler mi yoksa wizard da ileride extra büyüler çıkıyormu[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Epic spell ler "ejderha çağırma ,epik mummy warrior ,epik mage armor falan filan ama bu büyüler asıl büyücünün gücünü oluşturur herşey ts falanla bitmez (bkz. goblin king,wurm king)vallahi 38. lvlbüyücü ,21.lvl ben ve 24 lvl adam daha wurm king in kapısında 10 saniye arayla yattık epik büyüler olmadığı için siz düşünün yani..[signature][hline]to bid you farewell...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 peki ne zaman karşıma çıkıyor bu epic speeller lvl kaçta görecem onları lvl 18wizard 1fighter 8pale master ım[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 herhangi bir classta 20.lvl olduğun zaman epic olayına girersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Valla ne kasarsan kas statlarını aynı verdıın classları kas rogue/ranger(misal ikiside dexer)wizardın yanına pale master ii 10lvl versen yeter 30viz 10 pale saglam bi karakter olur benım ole bı karakterım vardı sahsen mutluydum ama eyer baska bır char kasarsan rogue asasın kasmanı onerırım oynaması cok eylencelı bide katacı yaparsan elemanı ıkı elınde katana of dragonsla 200 300 vurursun valla(lvl 21de iken 10rogue 11 asasınle 150 vuruodum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yaw spell craft skill in 22 ise ejder 15 ise mumya çağırırsın[signature][hline]to bid you farewell...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 32 scarft[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 spell craft rütben 32 ise marifet olarak epic spell alabilirsin hellball tercihimdir şöyle diyim hidrojen bombası gibi menzili var attığın yerde ölme tehliken var[signature][hline]to bid you farewell...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 başka char açtım 21 wizar oldu ama daha alamıyorum böle daha iimiş[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Yeteneklerde spell craft rütben en az 15 olmalı ayrıca bunlar büyü listene eklenmez her seviyede marifet alma ekranında "Epic spell" diye geçer.[signature][hline]to bid you farewell...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar