Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Rift çıktığında 1 ayın sonunda oynamayı ve ödemeyi kesmiştim. Bugün mail gelmiş başarı ile 16 haziran 2011'de ödemeniz gerçekleşmiştir diye. Aynı durumda olan varmı, bu warhammer'ın bir ara yaptığı şeye benziyor, kapalı hesapdan para çekilmesi ne harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Sinir bozucu olsa gerek.Şöle düşün yapımcı firmaya küçük bir destek vermiş oldun.Kötü mü oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 adam küfür etsin diyemi yazdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kredi kartı detaylarını silebiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sadece cancel etmek değil de ayarlanan ödeme planı ve kredi kart nosunu da ordan silmek en güzel yöntem, hep dikkat ederim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bir yığın mmo denemişimdir, ilk defa kapalı bir hesapdan para çekildi. Tam komedi =) Neyse oyunu bırakırsanız dikkatli olun diye yazdım, kredi kartı bilgilerini vs silin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Sanal kart kullanmama rağmen silmiştim ne olur ne olmaz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Benimkide sanal kart =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Amma üç kağıtçı çıktı bunlar be... Thank you for contacting us regarding RIFT. In order to assist you with your request, we will need you to verify ownership of this account. Please contact Account Support by phone using the appropriate number for your country: http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/478/ (international charges may apply) If you have any additional questions or concerns, please don't hesitate to let us know. Thank you for your continued support of Trion Worlds and for playing RIFT. Your reference number for this question is 110616-000876. Sincerely, Elvis A. Account & Technical Support Trion Worlds Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 iyi hatırlattınız ben de sildim ne olur ne olmaz. geçenlerde mail gelmişti triondan bir ay öncesinin subs. teşekkürü için. yüreğime iniyodu zaten para yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ben yandım başkası yanmasın =D Telefon açacakmışım bide ulen telefonda harcayacağım zaman ve para 14.99 u aşabilir, ona güveniyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi silemiyorum kredi kartı bilgilerimi.. ya cancel et yada update et diyor.. nerden iptal edebilirim??? edit: sarhoşlık başa bela. buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar