Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kermit said: özellikle sarıyer istiyorum çünki istanbulun diğer şehirlerine göre, pis adam nüfusu WHATZ ?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sarıyer tarabya istinye falan buralara uyuzum var
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 büyükdere olsun sarıyer olsun gerçekten yaşanılabilitesi yüksek yerler. büyükderenin yüksek kesimleri + sarıyerde pazarbaşı yenimahalle yokuşları olsun merkeze uzaklığı olsun yoruyor adamı. ama bunun haricinde manzarası olsun havası olsun ve özellikle insanları olsun gerçekten süper o taraflar.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Olay zaten ormanla ic ice, temiz havasi, sahile yakinlik, insanlarinin temizligi benim sariyerde tutmamin sebebi. Birde isime yakinligi.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bella said: okumayacağım. bu ne lan benim tepkim bu defol git.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bi ay daha otur eski evinde, depozitoyu bi sonraki aya saydır. O arada istediğin gibi ev buldun buldun, bulamadın zaten yoktur. Dönerse de senindir, yoksa bırak gitsin işte.
Öne çıkan mesajlar