Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kermit said: özellikle sarıyer istiyorum çünki istanbulun diğer şehirlerine göre, pis adam nüfusu WHATZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sarıyer tarabya istinye falan buralara uyuzum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 reşitpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gaziosmanpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 büyükdere olsun sarıyer olsun gerçekten yaşanılabilitesi yüksek yerler. büyükderenin yüksek kesimleri + sarıyerde pazarbaşı yenimahalle yokuşları olsun merkeze uzaklığı olsun yoruyor adamı. ama bunun haricinde manzarası olsun havası olsun ve özellikle insanları olsun gerçekten süper o taraflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Olay zaten ormanla ic ice, temiz havasi, sahile yakinlik, insanlarinin temizligi benim sariyerde tutmamin sebebi. Birde isime yakinligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bella said: okumayacağım. bu ne lan benim tepkim bu defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bi ay daha otur eski evinde, depozitoyu bi sonraki aya saydır. O arada istediğin gibi ev buldun buldun, bulamadın zaten yoktur. Dönerse de senindir, yoksa bırak gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar