Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MM guneyde ki npc bolgesinde perisan durumda

echkia

Öne çıkan mesajlar

Forumda birbirimize sallamayalım böyle. Lütfen savaş alanında yada test server da kapışalım. "Laf ile peynir gemisi yürümez." ve "Laf değil icraat görelim." gibi bilimum sözler bu tür durumları ifade etmektedir. Bu sözler her iki taraf içinde söylenmiştir. Turnuva yapıldı gelmediniz şimdi kapışın oyunda bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Seviye derken ?? Ben sana olacaklari soyluyorum sen hala yok ole eseriz yok bole keseriz.1 haftadir oyundayim istayondan filan cikamadigim yok hemde prime time da.Nerdesiniz diye soruyorum yok room yapiyolar yok sb ile daliyolar.Bi kere gormedim ben sistemde camp.Tabi ki fleetler gelecek test alliance surekli geliyor da digerleri etrafta yok yada prime time da gezmiyolar...

Bide siz daha tetris oynarken korsanlik yapan insanlara oyun oynamayi ogretmeyi deneme..
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:

Seviye derken ?? Ben sana olacaklari soyluyorum sen hala yok ole eseriz yok bole keseriz.1 haftadir oyundayim istayondan filan cikamadigim yok hemde prime time da.Nerdesiniz diye soruyorum yok room yapiyolar yok sb ile daliyolar.Bi kere gormedim ben sistemde camp.Tabi ki fleetler gelecek test alliance surekli geliyor da digerleri etrafta yok yada prime time da gezmiyolar...

Bide siz daha tetris oynarken korsanlik yapan insanlara oyun oynamayi ogretmeyi deneme..
sen korsanlik yaparken benim tetris oynaman senin bu oyunda benden daha iyi korsan veya pvpci oldugun anlamina gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...