megetege Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Suark said: meraba meraba beni dövemezsin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oha ciddimisin ee hani biz tornacıydık küçük adamdık ne mahkemesi :/ INTERNETSPACESHIPZ ARE SERIOUS BIZNESS ayrıca, fena tokatlarım olm undocklayabilsem dodixie de çok guzel olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 olum anca bizim gibi küçük adamlara güçleri yetiyor zaten bunların. Büyüünce çok büyük adam olucam ve hepinizden intikamımı alıcam!! Not: Evet ciddiyim, hatta ss bile gönderebilirim sana özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Forumda birbirimize sallamayalım böyle. Lütfen savaş alanında yada test server da kapışalım. "Laf ile peynir gemisi yürümez." ve "Laf değil icraat görelim." gibi bilimum sözler bu tür durumları ifade etmektedir. Bu sözler her iki taraf içinde söylenmiştir. Turnuva yapıldı gelmediniz şimdi kapışın oyunda bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 nie? smacktalk için oynuorm resmen bu oynu ben, adamın sovunun oldugu sısteme gırıp, içerde 432234 kişi docklıyken localda dalga geçmek prayslıss e burdada öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Suark said: meraba ben hepinizi döverim saygılar bütün güneye meydan okuyorum tek başıma HODRI MEYDAN Sana bi daha Vagabond vermem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya geçen giddim curse aldım, ilk amarr t2 gemim undock oldum patladım EMORAGE oldum daha da girmedim oyuna :&. biriniz bana haullasın bitane corpa mail atmıştım plz, bide bi vagabond plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Corp mailleri okumada biraz tembelim.Az önce Gallente Freighter Level 1 oldu ve direk Obeliskimi alıp tıka basa doldurdum yuvaya dönüyorum. Artık bi daha ki Jita Run'a kaldı senin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gluposti said: direk Obeliskimi alıp tıka basa doldurdum yuvaya dönüyorum. yuva neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yafeshan said: Gluposti said: direk Obeliskimi alıp tıka basa doldurdum yuvaya dönüyorum. yuva neresi Covryn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Seviye derken ?? Ben sana olacaklari soyluyorum sen hala yok ole eseriz yok bole keseriz.1 haftadir oyundayim istayondan filan cikamadigim yok hemde prime time da.Nerdesiniz diye soruyorum yok room yapiyolar yok sb ile daliyolar.Bi kere gormedim ben sistemde camp.Tabi ki fleetler gelecek test alliance surekli geliyor da digerleri etrafta yok yada prime time da gezmiyolar... Bide siz daha tetris oynarken korsanlik yapan insanlara oyun oynamayi ogretmeyi deneme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Btw Imperian in PL now !! Gozumuz aydin X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Moss said: Btw Imperian in PL now !! Gozumuz aydin X( Offf PL yi şimdi zor tutarsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ortam oldukça ilginçleşti. MM i delveye sürükleyen imperian die okuduyduk haberlerde now what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Zamanında da Gulnar gibi etkili bir FC'yi kaybetmişlerdi ve PL'nin temelleri atılmıştı bakalım şimdi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echkia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://dl.dropbox.com/u/2016753/Sequence-01.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echkia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Moss said: Seviye derken ?? Ben sana olacaklari soyluyorum sen hala yok ole eseriz yok bole keseriz.1 haftadir oyundayim istayondan filan cikamadigim yok hemde prime time da.Nerdesiniz diye soruyorum yok room yapiyolar yok sb ile daliyolar.Bi kere gormedim ben sistemde camp.Tabi ki fleetler gelecek test alliance surekli geliyor da digerleri etrafta yok yada prime time da gezmiyolar... Bide siz daha tetris oynarken korsanlik yapan insanlara oyun oynamayi ogretmeyi deneme.. sen korsanlik yaparken benim tetris oynaman senin bu oyunda benden daha iyi korsan veya pvpci oldugun anlamina gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 geldik baktık hakkaten perişan haldeymiş ehheaheahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.examiner.com/images/blog/replicate/EXID19928/images/son_i_am_disappoint.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Pl yi neden tutalim ki bize ne perisan haldeyiz bize mi saldiracak pl B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar