Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MM guneyde ki npc bolgesinde perisan durumda

echkia

Öne çıkan mesajlar

Yahu zaten kuzey isgal altindayken NC dusmanlarinin killboardlari dolup tasiyordu. Ama nc yi gemi patlatarak dagitamazsin ki zaten. KB biraz isin tuzu biberi.

NC dagilma sebebi vale ve geminatede ki petlerin bezdirilmesi. Oralarda da en buyuk savasi pl ve ruslar yapti. NCnin 2 kere super capital filosunu dagittilarki NCnin dagilmasinda ki en buyu faktorlerden biridir o 2 buyuk yenilgi. İnsanlar o zaman SC kullanmaya tirsar bir hale geldiler. Vale ve geminate bittikten sonra sira tribute'e geldiginde savascak adam kalmadi (yeteri kadar).

NC. is yapti, yapmadi demiyorum ama savunan tarafta bulunan biri olarak sndan eminim NC. Olsada olmasada nc dagilirdi ruslar pl ve raiden bir araya geldiginde. Ama denklemden PLi cikar, hala tributede olurdu morsus kesinlikle.

Bu arada arkadas yazinca farlettim, deginmeyi unuttum, raiden o kalabalik SC filosu sayesinde NC den bile daha fazla etkili olmus olabiler yikimda.

Edit: evede 0.0 politikalarini takip eden oyuncularin neredeyse hepsi icin NC. = tri. Sirf nc. İsmini almalari bile bunun bir kaniti :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burn uden daha oncede tri deydi..

Bu oyunda gordugum en amele corpdur kendileri.24 saat ghost pvp yaparlar hic bir sekilde vs yapma sansin yoktur sonrada bizim pvp miz boyle diye ciyak ciyak bagirirlar :D

Su andaki Ncdot Raiden WhiteNoise Ra Pl... alayi ile yillarca savastim ama bu savasta bi bikkinlig vardi kimse solemesede acikca savunma bile olmadi ilerleyen zamanlarda piyasaya cikar
Sosyal ağlarda paylaş

mm yardim ettigi aliances lar aldiklari bolgeri kaybediyolar su anda mm yerlestigi npc sistemlerini artik kampliyoruz mm sadece sb fleet cikarabiliyor.ayrica mm yardim ettigi alianceslar empire ve ecki mm bagli pet alianceslardaki cakma corp varsa topluyor fakat oda ise yaramadi cunku dogru duzgun fleetler cikmiyor karsimiza ayrica dun aksam mercykiller arkadasin vagasi patladi uzluldum
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Sebebi cok basit, forumda yapilan q&a topicinde Devler acik acik technetiumu nerfluyoruz diye yazdilar.. Anomaly ve plexler zaten nerflenmisti, e tchnetiumda olmayinca tribute un hic bir ozelligi yok.

Alakası yok. PL Ruslar ve saz arkadaşları saldırmasaydı tribute'e, MM orda mutlu mesut yaşamaya devam edecekti. Savaşı kaybettikten sonra "we didnt want that region anyway" temalı savunmalar komik kaçıyo. Babalar gibi tribute'u elimize verip gönderdiler, çevirmeye çalışmayın :)

echkia said:

ayrica dun aksam mercykiller arkadasin vagasi patladi uzluldum

mercykillerda perişan durumda diyebilir miyiz? :P
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:

Bu camp hangi saatler arasi oluyor yada sadece 1 gun icin mi yaptiniz yada ben neden hic deng gelemiyorum ??
ya kardes biraz agir konusucam ama kusura bakma bu konu acilali 2 hafta oldu galiba ruslar ve pl sizi iki hafta bile demeden tributeden disari atti siz hala 1dh denen sisteme pos bile atamadiniz onu birak oradaki istasyon kusu oldunuz millet hergun sizin oradan roma cikiyor siz sadece 10-15 sb ile taciz atisi yapiyorsunuz afedersin ama bu evedeki butun oyuncular su anda mm orasi ile guluyor sen birak bu hikayeleri biraz gercekleri gor eger desen biz pl gibi gocebe pvp aliances olucaz ya kardes sormazlarmi delvede 2-3 npc sisteminde cakili kalip ayni anda 150 ser kisilik 2-3 guneydeki aliances fleetleri tepenize biniyor diye
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

MMnin tribute'dan atılması 2-3 ay sürdü, 2 hafta değil, birde tüm eve MMye tribute bölgesini terkederken bi yerleriyle gülüyordu, artık değil.

MM'ye bu kadar sinirlenmeni sağlayacak, seni hırslandıracak ne yaptı sana MM? :)
yok valla hic birsey yapmadida bu arkadas hala yok fleeti gormedim yok nerdesiniz geleyim havalarindada o yuzden hala ruyada galiba
Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:

megetege said:

MMnin tribute'dan atılması 2-3 ay sürdü, 2 hafta değil, birde tüm eve MMye tribute bölgesini terkederken bi yerleriyle gülüyordu, artık değil.

MM'ye bu kadar sinirlenmeni sağlayacak, seni hırslandıracak ne yaptı sana MM? :)
yok valla hic birsey yapmadida bu arkadas hala yok fleeti gormedim yok nerdesiniz geleyim havalarindada o yuzden hala ruyada galiba
ayrica arkadasin yazilari cok seviye dusurucu tartismanin genel biyutunu ufaltiyorda
Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:

echkia said:

megetege said:

ayrica arkadasin yazilari cok seviye dusurucu tartismanin genel biyutunu ufaltiyorda

herkes seviyesinin el verdigi kadar muhabbet edebilir ancak echkia.Insanlardan seviyesi uzerinde bir davranis, hitabet ve mantik beklemek yersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

herkes seviyesinin el verdigi kadar muhabbet edebilir ancak echkia.Insanlardan seviyesi uzerinde bir davranis, hitabet ve mantik beklemek yersiz.

hahaha

Moss için yazdı o yazıyı, benim için değil :D

Okuduğunu anlayabildiğin gün senin adına çok sevinicem gerçekten, hala çevrendeki olayları görmek istediğin gibi algılıyosun, gerçeklerden uzaklaşıyorsun posların efendisi :)

Neyse daha yazardımda, en son özel mesajdan beni mahkemeye vermek ile tehdit ettiğinden dolayı hala korkuyorum senden :( burda kesicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...