Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MM guneyde ki npc bolgesinde perisan durumda

echkia

Öne çıkan mesajlar

MM taraftari degilim ama yaklasik 4 yilimi NC icerisinde gecirmis birisi olarak o patlayan carrierlardan en az milyon tane alabilecek para varken 4 tane patlami carrierdan bi cacik olmaz demek istiyorum. Suan MM icin vakit gerekiyor bu arada patlayan gemiler trilyon isklardan milyonlari eksiltiyor sadece ama su var boyle tuhaf fleet kayiplari MM icerisindeki catlaklari arttirabilir onlarin yerini doldurmasi zmn alabilir o ayri. Iste bu yuzden NC icin vakit gerekli...
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar büyük güçlü zengin falan filan şu buyken tüm topraklarını kaybetmiş olmak yetmiyor. walletleri ele geçirme diye birşey daha gelmediğine göre şu kadar zengin bu kadar manyak demenin hiç bir anlamı yok kullanamadıkdan sonra.
para yattığı yerde savaşıyosa bilmem ama sonuçlar aksini gösteriyor. bu killer zaten MMin walletini azaltma amacında falan da değil. morali çökmüş bir grubu daha da çökertmek ve bundan zevk almak. düşene bir tekme daha atmak. olmak yada olmamak :)

Moss said:

Hele sukur isi ilen biri cikti = ))
Super capital haric loss vermek bu buyuklukteki bi sirket icin onemsiz kayiplardir.
Rzr da diger taraftan saldirmaya baslamis cok yakinda yerlesirler...

ayrıca bi yerlerde sc görünmesini dört gözle bekliyoruz, bi ortaya çıksalar
Sosyal ağlarda paylaş

moss hirr corpunda. hirr de 3 türk var onlarda inaktif zaten.

4Sin çoğu türkler inaktif diye daha MM nin dağılcağı belli olmadan Turk Fleete geçtiler. Bir kısım hala 4S te takılıyo. Ben ve 5 kişide MMnin son savunma fleeti olan "to be or not to be" fleetine kadar savaştık, sonuç "not to be" çıkınca bir low sec corpuna geçtik.

MM sistemlerini kaybetti, artık rahat farm yapamıyoruz amacıyla çıksak başka bir 0.0 alliance ına geçerdik, low sec takılacağımızdan başımız dik bir şekilde ayrıldık 4Sten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Taraf tutan birisi degilimdir ancak mm ve razor'un yasadigini daha once yasamis olan cogu alliance yikildi ki o kadar eski olan suan birtek RA var kanimca onun disindaki tum alliancelar hep bu evrelerden gecti yenileri kuruldu. Niye bu iki alliance'a birsey olmuyor once oturup onu analiz etmek gerek koca fleetler yapiliyor savasiliyor ama onlarda degisen teksey oyuncularin ayrilmasi degil afk konuma gecmesi. Gelelim kill olayina savasta patlayacagini bilerek giden birisinin morali ne derece bozulur dusunmek gerek. Ama asagidaki gibi loss veren adamin yapmis oldugu demotive eminimki cok daha buyuktur.

http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_detail&kll_id=9951785

O gunde dile getirmistim xMartok uzun zmn once NC fleetlerinden ayri solo pirating yapan SC pilotlarindan birisi ve bu adam cidden iyi is cikariyor hic adini bilmezdim son aylarda buyuk pahali kill varsa kesin xMartok diyerek tikliyorum ki beni yaniltmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Taraf tutan birisi degilimdir ancak mm ve razor'un yasadigini daha once yasamis olan cogu alliance yikildi ki o kadar eski olan suan birtek RA var kanimca onun disindaki tum alliancelar hep bu evrelerden gecti yenileri kuruldu. Niye bu iki alliance'a birsey olmuyor once oturup onu analiz etmek gerek koca fleetler yapiliyor savasiliyor ama onlarda degisen teksey oyuncularin ayrilmasi degil afk konuma gecmesi. Gelelim kill olayina savasta patlayacagini bilerek giden birisinin morali ne derece bozulur dusunmek gerek. Ama asagidaki gibi loss veren adamin yapmis oldugu demotive eminimki cok daha buyuktur.

http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_detail&kll_id=9951785

O gunde dile getirmistim xMartok uzun zmn once NC fleetlerinden ayri solo pirating yapan SC pilotlarindan birisi ve bu adam cidden iyi is cikariyor hic adini bilmezdim son aylarda buyuk pahali kill varsa kesin xMartok diyerek tikliyorum ki beni yaniltmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:

DareJedi said:

http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_detail&kll_id=9951785 iicnde ajanlik kokan bir kill gibime geliyo

Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:

bu konuyu baslatirken mm nin bu kadar zavalli duruma dusecegini ve gunes batmayan ulke oldugunu anladik nedenine gelince querious, delve arasinda kalan 5-6 sistemden olusan blood raider sistem lerinde ne yapacagini bilmeden etrafina bakinip duruyor.

Boyle bir cumle yok. Yazacaklarini cumlelere ve paragraflara bolersen daha anlasilir olacak (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Watershed said:

echkia said:

bu konuyu baslatirken mm nin bu kadar zavalli duruma dusecegini ve gunes batmayan ulke oldugunu anladik nedenine gelince querious, delve arasinda kalan 5-6 sistemden olusan blood raider sistem lerinde ne yapacagini bilmeden etrafina bakinip duruyor.

Boyle bir cumle yok. Yazacaklarini cumlelere ve paragraflara bolersen daha anlasilir olacak (:P)
eger sen hala ilkokul turkcesi ni anliyorsan yapicak birsey yok demektir
Sosyal ağlarda paylaş

Perişanım şimdi mutlu oldun mu?
Başını yastığa rahat koydun mu?

MM Güneye taşınmıştır evet ama Sov almak gibi bir niyeti yoktur. Bütün corplardan ayrılanlar oldu ve nüfus biraz düştü fakat zaten amaç buydu. (Dotlandan takip edebilirsiniz zaten) Empiredan bile güvenli 0.0 sistemlerden sonra alışık olmayanlar için NPC sisteminde/istasyonunda yaşamak biraz zor gelecektir ve zaman isteyen bir süreçtir. Dediğim gibi amaç carebear silkelemek. (söz meclisten dışarı)

BS işine gelince; Battleship EVE oyununda fleetlerde ençok kullanılan ve ençok "patlayan" gemidir. Sigortadan gelen parayla da rig hariç aşağı yukarı kendisini kurtarıyor. O yüzden BS kaybıyla hiçbir corp batmaz yada perişan olmaz. Carrierlar zaten suicide fitli olarak kullanılıyor, patlayanı da geri veriyor corp sağolsun.

Beni soracak olursanız BSleri taşımadım aşağı 1 vaga 1 schimi duruma göre takılıyorum oyuna girebildiğim zamanlarda. Girdiğim corp batana kadar kalmak gibi kötü bir huyum da olduğundan burdayım. (Oyuna döndüm döneli 3 alliance patlattım)Taşınmaktan da sıkıldım ayrıca.

P.S. Tatildeyiz

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...