goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 "sömürüp de kaçanlara aşağıda cevap vermekteyim..." tozcu'nun cevabı... görüp bakıp gidenler, tek tıkla sömürenler, eller kırılmaz korkma, tıklayın gelsin repler... yorum beni yaşatır, repin beni çoşturur, bana repin verirsen, sana da repler gelir... her girene sözüm yok, sözüm alıp kaçana, madem aldın dur hele, teraziye bir tıkla... ben başladım duramam, paylaşmadan yapamam, backroom sevenler varsa, indirmeyin diyemem... emeğe saygı. adult.forumtr.com adresinde bi adamın bizzat imzasıdır. yıl 2006 falan, görmeyen kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 forumlarda rep biriktirip bir milyon repe beş tl falan kazanmaya kasıyolardı sonradan hosterlar bunlara üç beş sent attı da rahatladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dfsagfddsagbddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 McToZcU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 öyle aklıma geldi upliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Noldu abi tozcu jelibon mi sicratti yuzune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 tam olarak bunu aklına getiren nedir? mesela n'aparken aklına düştü bu mısralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar