Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TURK-TICARET KANALI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MERHABA

High secde üretim yapan bir corpuz bizim gibi ticaret ile ilgilenen butun arkadaslar kanala belkeriz .Mallar ve paralar yabancıya gitmesin kendi aramızda calışıp turkleri güclendirelim diyoruz.

Kanalın Adı: TURK-TICARET
Mesaj tarihi:
Taraf olmak derken bız bıze olacak taraf derken sen neyı kastettın ! Ha yabancılarda gelıp bızden urun mal satın almak istersede buyursun gelsınler
Mesaj tarihi:
Suark said:

para oldumu ortamda tarf olunmaz zate

Paradan daha önemli şeyler vardır suark :P

Mesela ben forumlarda/oyunda ego tatmini için, corpumda şöyle directorum böyle corp titanlarına binme yetkim var, corpta yöneticiyim şeklinde hava atan (sonunda hiçbir yetkisi olmadığı ortaya çıkan :D ) birine işin ucunda iskte olsa taraf olurum her ortamda :)
Mesaj tarihi:
Suark said:

:D
olm sus sus, orda nası trollicez yoksa =).

Bilmeni isterim ki Pos isleriyle ugrasan biri degilim ( zaten hirr de director olan biri bunu bilir forumda topic var).Dolayisiyla megetegenin directorle konustum pos guy dedi lafi yabuyuk kolpayada biri onunla guzel testis gecmis , tabii daha mantikli bir aciklama hirrde supcap uretimi yapan bir uyenin ne yaptigini mm gruntlarina aciklamamak olabilir. hirr supcap uretimini durdurdu ( tribute gg) dolayisiyla artik super uretmiyorum. Zaten hirr title larini bilen bir member he is pos guy demez. Onu da gectim bir amerikalinin, he is pos guy gibi tarzanca bir ingilizceyle ciddi bir cevap verecegine inaniyorsan aciyorum sana.

Girisimimiz son buldugu icin corpta ne yaptigimizi aciklamakta bir sorun gormuyorum. hirr super uretimini corptan bagimsiz yapiyordu, Direk korenden emir alan 3 kisilik bir kadroydu. Koren ceolugu birakinca bir sure daha yuruttuk bu isi, super uretimine gelir saglayan corpu tasfiye ettik ve hirr satin aldi. director sayisi minimumda tutulur hirrde, fakat bir cok uyenin aciklanandan fazla yetki ve gorevi vardir. Dolayisiyla benim hatam size soylememem gereken bir seyi foruma yazmamdi . Pos managerlarin corp assetlerine ulasma yetkisi olmaz benim bildigim (Ozellikle supercaplere ve bpolara). Bu gereksiz satasmanin burada daha fazla devam etmesini istemiyorum. Trade kanali topicini kirletmenin manasi yok. Kisisel merak ve tatminleriniz icin bana ozel mesaj atabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
"He is pos guy" cumlesini kuran kisi vuk. Ki kendileri alliance ceosu olur. Senin yetkilerini ögrendigi kisi ise suanda hala title'ında "director" yazan 2 yılı aşkın suredir hirrde bulunan bir üye. Hatta vuk bana konusmalarinin logunu bile gönderdi. Yarin aksam evime gider gitmez atarim sana, sende öğrenirsin hangi directorden almisiz seninle ilgili komik haberleri :)

Bu arada benim bi empire corpum var poslarina yetisemiyorum. O corpuma pos directoru olmani cok isterim. Sende istersen ozelden sartlari konusalim. Uslu bir cocuk olursan corp titanlarima binmene bile izin veririm hem.
Mesaj tarihi:
Uydurmak senin isin. Benim isim gercekleri yuzune acı bir sekilde carpmak :) Senin gibi yalan soylemeyip, gercekleri yazdigim icin tepki cekersemde umrum degil aciksasi.

Ayrica loglari atarim sana ozelden. Sende direk yazismayi yapan directore sorarsin boyle bir konusma olmus mu olmamis mi diye.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Öncelikle hayırlı olsun dilerim, inşallah oyuna domine eden üretimci bir birlik olursunuz. Uzun zamandır paticiğe bakmıyordum, acaba kanalın adı değişti mi yoksa aynı mı sormak istedim
Mesaj tarihi:
Bende akşam hesabı tekrar aktif etmeyi düşünüyorum, bir t2 frig kullanabilen ve t2 ftili bs kullanan amarr sürekli görev yapan bir charım vardı, ya onunla stelath bomber gidip pvp yapan bir corpa katıacağım, yada diğer retriever e binebline miner charla devam edeceğim.

Neyse akşma kanalları bir yoklarım.
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...