reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alinacak verilecek dersler, notlari kit hain hocalar, hayaller, resimler /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sirf staj icin yaz okulunda bir ders alicam ya. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 calculus 2 FF di onu ve C programming CC idi onu da yukselteyim diye aliyorum. yazin okul adete sicaklarin seksiymis onu ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yaz okulu mu? O ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 y.lisansta yok tezimi alamıyorum:/en azından resmi olarak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yaz okulu kadar acı bir şey yok. geçen sene okul bitecek, tezimi falan verdim. sonra notlar bir açıklandı tek dersten kaldım. dayak yemişe döndüm. ama son defa bi el attım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Başlardaki tembelliğimin acısı son senemde çıkıyor işte. 2 ders alıyorum bende, zorunlu hist.302 (Türk tarihi 2.bölüm) ve Marketing 201. Sonbahar döneminde bitirme ihtimalim var okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 akışkanlar mekaniği, mukavemet, mühendislik matematiği II enerji teknolojileri II selaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 basliyor bugun uygarlik tarihi I aliyorum sonra MEZUNUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bizde yaz okulu yerine bütünleme var allahtan. Gerçi bayaa bi kaldım bu dönem böyle genel bi keyifsizlik olduğu için. İlk haftası geçti ve girdiğim sınavları verdim.Ancak bugünkü de kolay olmasına rağmen kalan 2 tane diğer sınavımdan pek umutlu değilim.Allah sonumu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 senko said: basliyor bugun uygarlik tarihi I aliyorum sonra MEZUNUM!!! nasıl okul abi o, bu cuma ilk vizem var benim C'den sdfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 haziranin 10u civarinda fln bitti okul ona gore normal yaf aslidna sizin okul erken kapanmistir, yaz okulunu da ona gore erken acmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 no tyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yarın başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar