Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 6-4 ve 6-1 olmak üzere 2-0 önde djokovic. çok iyiden de iyi oynuyor bu maç.
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 merak etme içinden onlar da öyle diyorlar:),zaten o şekilde olduğunu rakip de biliyor-puanı kaybeden--,ve buna rağmen senden böyle sahte sahte özür dilemesi daha gıcık ediyor insanı... Ren said: centilmenliğinizi yesinler. top fileye çarptı diye el kaldırıp özür diliyorlar dsf. ben olsam nasıl koydum çocuğu file ağladı derim
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 la negzel federer djoko'yu tokatlıyodu, nadal da federer'i. üşüdük resmen federer'in yokluğunda :/
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sence kaç kaç tenisçi--"tüh topum fileye takıldı balına puan aldım tüh tüh yazık oldu bak rakibe" diyip de içten özür diliyordur...lol sana bence.:) toggie said: ahah ne sahtesi ya lol.
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 djokovici destekliyorum da 3.sette bitmesin yani helal nadal kazan bu seti.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 forgiver said: nadalın locasının gideri +1500 olm nası bi abazasın lan sen, her postunda bunu görüyorum. yanlış mı anlıyorum yoksa
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nadal basladı nihayet oynamaya. 4. set cok iyi olacak.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 AtlaraFisildayan said: forgiver said: nadalın locasının gideri +1500 olm nası bi abazasın lan sen, her postunda bunu görüyorum. yanlış mı anlıyorum yoksa sana abazan deseler hoşuna gider mi çeken kameramanlar, yayına alan reji abazan deil de ben güzel deyince mi abazan oluyorum
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nadal yargılıyor su an. kız arkadası da cok cirkinmis ya.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 forgiver said: AtlaraFisildayan said: forgiver said: nadalın locasının gideri +1500 olm nası bi abazasın lan sen, her postunda bunu görüyorum. yanlış mı anlıyorum yoksa sana abazan deseler hoşuna gider mi çeken kameramanlar, yayına alan reji abazan deil de ben güzel deyince mi abazan oluyorum senin bütün postların böyle birader, aç araştır bak.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oyun bir garip ya nadal geri dönüyor djokovic servis kırıyor sonra kötü oynuyor 2-1 djokovic önde setlerde. 4. set de 2-2 şu an.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 freeday yes fapa denk geliyosundur
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 birisi bir akrabana birşey dese yeri göğü inletirsin, ulan nerde görsem karı karı karı karı. ayıp ulan yaptığın. neyse konuya dönelim. nadalı hiç böyle görmemiştim, adam resmen çaresiz çabalıyor. vay be
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nadal alırsa bunu kazanır o gazla.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oh be nadal olmadi ya :) Novak Djokovic tebriks
Öne çıkan mesajlar