Bittus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 o zaman istikrar sursun, paticik arinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 vaniLLe said: nie rahat etcen ? ne zararim var. bamlamayin ya kardesim yazdi! yalnız futbola pek bakmıyosun diye bilmediğini farzediyorum da bam'ın çok çok sakat anlamları var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Estel_Anorien said: vanil hanımı saygı ile selamlıyorum. hah şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dasaaa ile yüksek istişare kurulunu topladık konuyu görüşüyoruz. Yüksek Moderasyoni Şura'dan çıkan kararı 21.00 da yayınlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Pasta said: onlardan 1 tane kaldı zaten. napae heehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahaha seni hınzır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zuh zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahahaha dasaaa <3 Estel_Anorien said: dasaaa ile yüksek istişare kurulunu topladık konuyu görüşüyoruz. Yüksek Moderasyoni Şura'dan çıkan kararı 21.00 da yayınlayacağız. tamam ya trollemeyin. banlicaksaniz da banlayin ;( gururumla giderim en azindan. *madalyalarini masaya birakir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hadi veda toğpağı aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nomsaR said: Pasta said: onlardan 1 tane kaldı zaten. napae heehehe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 heheanapaehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 vanil ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 moderasyon hemen cıvımış, çifte standart mı var bayan üyelere bilelim ona göre davranalım, şaka felan yapıyo gibi mi duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bayan üye sayımız az diye pozitif ayrımcılık yapıyoruz. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hayir yapmayin o zaman. ned reyiz gibi kendimi atese atiyorum, gurur yaptim! banlayin lütfen dsf hakettiysem tabi. ki bence haketmedim! spark sakadan anlamiyo diye banlayabilirsiniz onu mesela;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 vanil giderse ben de giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yüksek Moderasyoni Şura Tarafından Paticik Halkı'na Bildirilir Vanille isimli kullanıcının birkaç mesaj yukarıda bir başka üyeye yönelik hakaretamiz sözcük kullanımı Paticik Anayasası'nın 17. Maddesi Uyarınca nesli tükenen kaplumbağalar ve bayan üyelere yönelik pozitif ayrımcılık uygulanır ilkesi sebebiyle bir defaya mahsus gözardı edilmiş, moderasyonun bütün üyelerine bir öpücük vermesi suretiyle cezasının tatbik ve ifa edilmiş addedileceği kararına varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bu topikte xunna özeniyorum sus 2 dk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 said: , moderasyonun bütün üyelerine bir öpücük vermesi suretiyle cezasının tatbik ve ifa edilmiş addedileceği kararına varılmıştır. hadi len ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 o ve abso hakkını bana verdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 xunn hiç kimsye white knightlık yapmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hayır, şakirt mizah o kadar kötü ki kimseyi sarmadı abi. işin bi de o yanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yılışık pis herifin tekiydi xunn. iyki banlandı it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dasaaa said: hayır, şakirt mizah o kadar kötü ki kimseyi sarmadı abi. işin bi de o yanı var. ahaha. word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar