liberal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şu cam sistemi olcak mı garip taksicilere denk geliyoruz bazen.onlarda garip müşteri alabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 karsanı cok beyenmiştim ben http://www.otoresim.net/wp-content/upload/8282.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 korsan akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bence new york yeni taksisini sectikten sonra su anki taksileri istanbula aldiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Taksi dolandırdı beni bugün =( Araç değiştireceklerine şöförleri değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 korsan taksiye EVET (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 incisözlük mor otobüsten sonra bakalım buna bir şey yapacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hayır seçmesin ya. mor otobüs rezaletinden sonra bir de abidik gubidik bir taksi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yalnız %100 Türk üretimi olsa ekonomiye artısı var baya. Tabii gerçekten %100 Türk üretimi olacak, motorundan şasisine, şanzımanından iç kabinine... Yoksa; meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 mor otobusun nesi rezalet. en guzeli mordu bence. deseni yanlıs secildi sadece ama zaten desen olarak hepsi kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 en son çıkarılan yeşiller bin basar bence. tonu ve daması çok çirkin. ayrıca hiç işlevsel değil. içinde 3 tane koltuk var. millet üst üste gidiyor yine. ilk başlardaki koltukların çoğu ters bir de tek kişilik koltuk falan yapmışlar ya sanki çok az kişi biniyor gibi. engelli kapağı ve kaldırıma yakın olması iyi birtek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 otobusun rengi oylanmamıs mıydı sadece? koltuk falan gormedim ben sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 2. yi begendim ben. Ayrica Istanbul toplu tasima tiplerinin sayisinin azaltilmasi ve odeme sisteminin standart olmasi lazim. En az 15 cesit toplu tasima var. Ayrica Minibus nedir yahu? Tamamen trafik katili adamlar, belediye niye otobus koymuyor o hatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 goldbären said: xaty said: İki katagori var; Universiteliler Profosyoneller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Hmm profesyonellerde 2. Universitelilerin taksisi olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bende seçtim güzel işte hem taksiciler içinde iyi güvenlik açısından,hemde kredi kartı ile ödeme hepsinde olucak artık ayrıca engelli vatandaslar için büyük kolaylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar