ahmd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ben de beğenmedim. ve niye bu kadar abartıldı anlamadım. Tarantino, Leonardo Dicaprio ve Samuel Jackson'ı falan görünce gaza geldiler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Müziklerden bir ikisi güzeldi yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 beğenmeyenlere +1 %100 katıksız bandwagon effect, kadro farklı olsa direk dvdye çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 he, yok shemale train effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu film beğenilmez mi ya. tekrar izlerim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Tori said: ... bandwagon effect ... goldbären said: he, yok shemale train effect ingilizcenle beni ezdin kardeş saygılar cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Dün gece izledim. Hayatimda izledigim en kötü Tarantino filmiydi. Hatta son 2 yilda izledigim en kötü filmdi. Bu kadroya bu kadar kötü film olmamis gercekten. Zorlama müzikler, abartili kan sahneleri hayir surubun kivamini da tutturamamislar su gibi fiskiriyor falan... Hikaye desen sacmaliklarla, mantik hatalariyla dolu bu ne lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 kavurma said: aquila said: bu filmi begenmeyen ya kizdir ya gay ya da at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 3. olarak at ekleyelim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lol filme kötü demeye geçtim zorlama muzik nedir ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abartı kan yorumunu hiç görmemiştim, tarantinoya ilettim intihar edicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bu Tarantino fanboyları da Nolanınkilerden daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 nolanin fanboyu mu var lan o nasil sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ota boka fanboy demek daha beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bu yılın en iyi filmlerinden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aptal olmaktansa, fanboy olmay tercih ederim. -yan cucel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 o kadar iyi değil ama inglorius basterdsden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oha müziğe laf edilmiş de.. bu filmin en güzen yanlarından birisi de müzikleridir be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Oh cangoooooooooooooo... Her tarafi kötüydü filmin. Siz iyi film görmemissiniz gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ractamainus said: oha müziğe laf edilmiş de.. bu filmin en güzen yanlarından birisi de müzikleridir be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 izlediğim en boş tarantino filmidir..inglorious basterds bu filme onyüzmilyon basar müzikler iyiydi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 DeathLord said: Oh cangoooooooooooooo... Her tarafi kötüydü filmin. Siz iyi film görmemissiniz gencler. dedi tarantino için abartı kan efekti eleştirisinde bulunan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 troll cabalari onlar ya ciddiye almayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 herşeyiyle çok iyiydi iyiki beklemişim izlemek için çok iyi geldi bok atmak isteseydim bile sıctıgım en iyi bokdu derim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar