teknoson Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yılın ilk ay tutulması olan,bu akşam saat 22:13 sıralarında tam ay tutulması başlayacak tutulma 1 saat 40 dakika gibi çok uzun süre sürecek. Sadece ABD ve Kanada’nın yer aldığı Kuzey Amerika’da net bir şekilde gözlemlenemeyecek olan Ay tutulması, Doğu Afrika, Orta Asya, Orta Doğu ve Batı Avustralya’dan nadir olan bu olay meraklılar tarafından izlenebilecek. Uzun ay tutulması http://www.adanzyehaber.com/haber/20110615/ay-tutulmasi-carsamba-aksami-canli-haberler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kısmet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 depremler olur acil cantanızı ayarlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 oluyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 keko gibi gozukuyor ay baktım biraz sıkıldım entersan bireşy değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kurtköyden ay bile görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok bulut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 var da bana mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evimden ay gözükmüyor. google skymap'ten bakayım dedim, gerizekalı markette yok anasının sütyenine 20tl sıkıştırayım.. ne ülke abi burası... bu uygulama cihazınız için belirlenen ülkede yüklenemez sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ne oldu lan dünya güneşin etrafında 1 tur dönünce sevinmiyosun da ayla güneş arasına girince mi heyecanlanıyosun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 benim dünyam tutulmuşum, neyleyim ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Hotdog said: çok bulut var çok bulut var ya. çok bulut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bizde çok bulut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mr_Hand said: ne oldu lan dünya güneşin etrafında 1 tur dönünce sevinmiyosun da ayla güneş arasına girince mi heyecanlanıyosun? :D yok sadece hakkım olanı alamayınca sinirleniyorum.. ulan gerizekalı bu olaya sebep olan kimse ona gerizekalı diyorum burada, başlatma ülke limitine mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok bulut var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bu ülkede ayda tutulur güneşte hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Eskişehir'den çokzel izleniyor ancak fotoğrafını çekemedim şöyle bi sanatsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 live izleyin sdf http://www.youtube.com/watch?v=UgUieQsR4YI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şuan istanbul tarabya civarında iyi görünüyor ama fotoğraf çekemedim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 merter mediamarktın tepesinden çekmeye çalıştım bi kaç fotoğrafta, elde edebildiğim en net görüntü şu oldu; http://i1085.photobucket.com/albums/j430/sercanerturk/IMG_0860.jpg çok bulut var ya bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 stellarium var mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sunun adam gibi fotolari var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar