Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DAW olarak Logic kullandim, vst(au) olarak synth'ler ve bazi effectler icin nexus, baslar icin arturiamoog kullandim. Bazen dinledigim ama icra etmedigim bi tarz oldugundan fikir almak icin paylasiim dedim. http://soundcloud.com/onur-elibol/slang-inc Yorumlari bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 keske denemeseydin =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 başları fena degildi, dumtıs girince kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben beğendim, intro kısmı biraz daha kısa ve daha güzel olabilirdi ama. edit: üstteki arkadaş tranceın şeysini anlamamış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Dinledim sonuna kadar. Fena diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ilk denemen icin gayet iyi tonları begendim , ayrıca yukardakı dumtıs dıyen arkadas topige gelebilecek en odun yorumu yapmıs ajsbnfwenlfşkednqıuenfq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 cok soft olmus, hani bole cafelerde fln millet oturup konusurken arkada kisik seste calsin gibisinden ama dinletiyo herkesin begenisi farkli tabi :) ben nedense su sekilde belirgin beat ve melodileri leri olan parcalar begeniyorum.. apache styla :D http://www.youtube.com/watch?v=r_rBftVrarY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Başları tam clubber ortamı için ama tempolu bölüm başından tamamiyle ayrı olmuş. Giriş ciddi hoş olmuş, diğer bölüm kötü mü değil ama gölgede kalmış diyebilirim. Mesela bitiş bölümünü yaysan şarkının içine çok çok daha etkili olabilir. Sadece bir fikir. No offense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bence de biraz daha gürültülü olsaymış daha güzel olurmuş. pek bu tarz dinlemiyorum gerçi ama new order - confusion veya crystal method - name of the game'in girişindeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 o buildden sonra sarki bambaska hale gelmis. carl cox'tan david vendetta'ya gecmissin sarki icinde gibi. biraz daha yumusatip uplifte uygun ya da progresif hale getirebilirsin 2. kismi. bir de transitiona yer birakmamissin. yine de destekliyoruz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 vay anasini bu nasil bi yorum, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Adam biliyo beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zaidral said: o buildden sonra sarki bambaska hale gelmis. carl cox'tan david vendetta'ya gecmissin sarki icinde gibi. biraz daha yumusatip uplifte uygun ya da progresif hale getirebilirsin 2. kismi. bir de transitiona yer birakmamissin. yine de destekliyoruz tabii ki. nasıl transitiona yer bırakmamış ya nasıl dinledin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kermit transcı çıktı. beyler bunlar yalan, gelin rusyaya kazantipe falan gidip rave patlayalım elimizde renkli cubuklar azımızda sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kermit apaci olm zaten :P Yorumlar icin tesekkur ederim :) Yalniz yanlis anlasilma olmasin, production ile ilk denemem degil, ara ara dinledigim ama icra etmedigim bi tarz oldugundan ilk denemem demistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Çok fazla farklı renkte öğe var şarkının içinde bir uyum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bi kere şarkının damarı yok beğenmedim trance diye dinledim değil, chillout ile house arası bişey tech house denilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kesin tarzi sudur diyerekten yapmadim yav zaten, otobusteyken öyle can sikintisindan ugrasmaya basladim, eve gelince bitirem bari dedim :) Tech house ozaman tarzi belli oldu. Bide degerlendirirken, kendi sevdiginiz muzik tarzini baz alarak, yada parcayi sanki itunes uzerinden satisa sunulacak sekilde hazirlamisim gibi ele almayin. Benim icin eglencelik bisey bu parca yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Nasıl yapılıyor bu müzikler biz de yapalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 başından ve sonundan 30'ar saniye kesersen daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Soft trance olmuş parçan. House müziğide andırıyor biraz. Kick ve hat'lerin tonu çok hoş olmuş. Ancak "sound effect" kısmında biraz cimri davranmışsın. Reverb, delay vs. kullanmamışsın pek. Hal böyle olunca özellikle reverb eksik olunca trance parçaların atmosferinde sıkıntılar oluyor. Beğendim, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar