Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk trance/techno parca denemem

Korax

Öne çıkan mesajlar

cok soft olmus, hani bole cafelerde fln millet oturup konusurken arkada kisik seste calsin gibisinden ama dinletiyo

herkesin begenisi farkli tabi :)

ben nedense su sekilde belirgin beat ve melodileri leri olan parcalar begeniyorum.. apache styla :D

http://www.youtube.com/watch?v=r_rBftVrarY
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

o buildden sonra sarki bambaska hale gelmis. carl cox'tan david vendetta'ya gecmissin sarki icinde gibi. biraz daha yumusatip uplifte uygun ya da progresif hale getirebilirsin 2. kismi.
bir de transitiona yer birakmamissin. yine de destekliyoruz tabii ki.

nasıl transitiona yer bırakmamış ya
nasıl dinledin sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin tarzi sudur diyerekten yapmadim yav zaten, otobusteyken öyle can sikintisindan ugrasmaya basladim, eve gelince bitirem bari dedim :) Tech house ozaman tarzi belli oldu.

Bide degerlendirirken, kendi sevdiginiz muzik tarzini baz alarak, yada parcayi sanki itunes uzerinden satisa sunulacak sekilde hazirlamisim gibi ele almayin. Benim icin eglencelik bisey bu parca yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Soft trance olmuş parçan. House müziğide andırıyor biraz. Kick ve hat'lerin tonu çok hoş olmuş. Ancak "sound effect" kısmında biraz cimri davranmışsın. Reverb, delay vs. kullanmamışsın pek. Hal böyle olunca özellikle reverb eksik olunca trance parçaların atmosferinde sıkıntılar oluyor.

Beğendim, ellerine sağlık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...