toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 cıkardı ve masaya vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 toggie said: cıkardı ve masaya vurdu. +11111111111111111 geriye kalanlarınızın hepsi tatava no-lifer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ünlü mimara rampa aforozu! ünlü mimar rampa çizerken yakalandı. mimar kendini savundu "arkadaşıma yardımcı olmak için yaptım" mimarlar odası yaptığı açıklamada "bu rampada hiç estetik duygusu yok. çok sıradan, çok avam" derken ünlü mimarı kınadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dasaa süper oldu bu cidden bunu yayınlatırım ben mimarlık dergisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 goldbären said: babacum şu "duvardelen clio"yu koysana :) söz yarın sabah kouyurouym sırf senin için.. o duvar komple yuıkıldı bvuarada eheh sarhoşum sabaha artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Absolut said: Ölçüleri adam gibi al ve demirciye git sana gerektiğinde sökebileceğin portatif bi rampa yapsın. Hem belediye falan sorun çıkarırsa kaldırabilirsin hem de ne biliyim eğimi yanlış falan olur aracın altı sürterde değiştireyim dediğinde uğraşmassın hemde pisliği az olur. das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alçıdan yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Selam tekrar. Usta çağırdım, beton için, adam 300tl masraf çıkardı. Hayatta o kadar vermem. Yok moloz getirtecekmiş vs vs.. Demir işini soruşturdum, çingeneler çalar dedi komşular. Başka önerisi olan var mı? Ucuz olsun lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fayans döşe, şeklin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aktiftablet said: Selam tekrar. Usta çağırdım, beton için, adam 300tl masraf çıkardı. Hayatta o kadar vermem. Yok moloz getirtecekmiş vs vs.. Demir işini soruşturdum, çingeneler çalar dedi komşular. Başka önerisi olan var mı? Ucuz olsun lütfen :) Hacim demiri ortaya taksime turist kadın koyar gibi koymican. Demirde sagli sollu 2 asma kilit deliği olacak. Koydugun yere de 2 giriş deliği caktirt. 20 cm derinlik 7 cm genişlikle bağlantı demirlerini yere monte edersin. Rampani köy, kilitleri tak. Onu da Çalarlarsa artik kismet dicen. Bizim komşu motor bağlıyordu öyle bir gömme halkaya. Hem de ist fatihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yakın bi yerde olsan gelip yapıverirdim hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yap demir zımbırtıyı da bir fotosunu koy görelim , bütün pati mühendisleri ve laz müteahitleri ayağa kalktı bir rampa için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fotograf yolla da bakıp fikir bulalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar