Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ahmedinejad said: throine said: beton var yahu. sdf en temizi bu en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Absolut said: Ölçüleri adam gibi al ve demirciye git sana gerektiğinde sökebileceğin portatif bi rampa yapsın. Hem belediye falan sorun çıkarırsa kaldırabilirsin hem de ne biliyim eğimi yanlış falan olur aracın altı sürterde değiştireyim dediğinde uğraşmassın hemde pisliği az olur. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 babacum şu "duvardelen clio"yu koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tahta kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Şimdi ölçtüm. Bir uctan 40 diğer uçtan 25cm bir deviye farkı var. Sokak yokuş olduğundan öyle. Demir için bi fiyat alıcam, bu arada hala, taş toprak doldurmak daha mantıklı geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Dibe ince beton döktür üzerine de çakıl yığ, yağmur da etkilemez. En kötü sırf çakıl dök, yağmurda bozulursa bir daha dökersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 denmiştir kesin ama, tahta, bele takoz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Beton sdsf taş toprak olmaz bence, yağmurda falan dağılır. Bu evlere seramik kaplama işleri yapan ustalar var ya, onlardan bi tane bul fiyat al beton için. Öyle şap döker gibi ince iş yapılmasına da gerek yok, ama 50TL falan alır heralde. Demirde karar kılarsan sencere sor o halleder hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Beton olursa da öyle az buz bi beton gitmez, eğimin fazla olmaması lazım ki arabanı altı falan sürtmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ha bide doldurduktan sonra kiymete binicek orasi, eger apartman filansa veya toprak sahibi degilsen shitstorm a hazirlan cunki aynisi eski apartmanda basimiza gelmisti babam daireyi alirken toprak sahibi "kat + garaj" yazip satmis, bole pislik bi bahcesi vardi apartmanin babam daha o zaman beton dokturmustu ki en saglam yontemlerden biridir sonra biz gidince girmesinler diye kapi yaptirdik, sonra ust komuda araba sahibi oldugunda "sen bu akdar sene kullandin, simdi ben giricem birazda" geyigi basladi, tapuyu gorunce kafasindan gitti bahcenin yanina kendine yeni garaj yapti,toprak ustune kaldirim hedeleri varya otoparklarda kullanan, hani ortasindan cimen cikacka bosluk olan petek gibi onlardan dosedi direk, oda oldu baya betonda cokme oluyordu bizim 2-3 senede bir yeniliyorduk genelde, yanimiza yapan adam ise trollface mode gezdi direk cok sahane oldu insaatlardan harfiyat istemek en mantiklisi, aticak yer bulamiyorlar cunki eski madenelri filan dolduruyorlar artik cikan harfiyatla, seve seve verirlerde buyuk bi insaat sirketi filansa tenezzul etmiyebilir kaldirim tasi hedesi icin ugrasman lazimki toprakta lazim ona en guzeli beton gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ya apartmandan isteyen koysun arabasını dert değil benim için. O alan atıl duruyo bu kadar park sorunu varken sinir oluyorum. Ama çok masraflı işlere girişemiycem, bi yerden hafriyat bulursam dökerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 fotosunu çek gönder mekanın çok farazi konuşuyoruz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 en masrafsız kamyoncuların kullandığı takoz ile halledersin bu işi ama arabanın bagajına atar yağmurda, çamurda uğraşırım dersen ideal bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi tokiye başvur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bursadaysan malzeme + bi çay karşılığında yaparım ehüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bugün bir çay karşılığında rampa yapan yarın bir paket makarnaya oyunu satar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 oyu bilmem de sana gres yağı ile kayarsa o zaman ilginç olabiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben hâlâ tahta diyorum yağmur yağınca da mis gibi kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 iki uca da portal aç diyebilirim anca. inşaat bilgim 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi hepiniz no-lifersınız. moderatörüm diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 buldum bak kum çuvalı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Gözlerinin hastasıyım, rampaların ustasıyım dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Öncelikle aracı koymayı düşündüğün alanın ölçüleri ve giriş yapmayı düşündüğün alanın ölçülerini yazarsan daha kolay yardım edebilirim. Ancak 50-60 cm kot farkı var diyorsan ve aracımın lastikleri alt takımı hasar görmesin diyorsan %8 eğimi geçme. yani 60/8=7.5 mtlik rampa çıkar ortaya. yok sürtmeden girim yeter diyosan %10 yani 6 mtlik rampa çıkar ortaya. sen ölçüleri ver ben sana çizip gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Muhendis geldi açılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 la 150-200 dairelik site çiziyorum bi rampamı yapamıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar