Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bütün forum kullanıcılarına iyi akşamlar(günler). Benim sorunum çok basit aslında. Bir Star Wars hayranı olarak ADSL modem verilmeye başladıktan sonra yapılacak ilk iş olarak Galaxies'i almayı planlamıştım ve şimdi geldide. Fakat şimdi çokta emin olamıyorum. Özellikle son bir aydır sanırsam çok kişi oyundan ayrıldı ve çoğunluğu tamda korktuğum gibi oyunda ruh bulunmadığından, buglarla dolu olduğundan, başka oyunların daha cazip olduğundan, tutarsızlıkların çok olduğundan bahsediyor. Bunlar ne kadar doğru? Doğrusu oyuna girdiğimde bomboş sokaklar bulmayı istemiyorum. Siz ne diyorsunuz? SWG'nin işi bitti mi? (atmosfer bakımından)yoksa daha iyiye gitmeyi vaad ediyor mu? Yeni eklenti paketi çıkacaktı mesela. Son olarak adım başı Jedi görmeyi hiç istemiyorum. SWG KOTOR online'a gitmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 senin sorunu bende bir soruyla cevaplıyorum: Star Wars evrenini ne kadar seviyorsun? Eğer tapıyorsan(filmleri izlemek ayrı her ayrıntıyı,evrenin tarihini bilmek farklı) oyunu alman zaten şart bence..oyuna evren gayet güzel yansıtılmış.. fakaat uzayda geçen bir mmorpg diye alıyorsan veya çok da hastyası değilsen bence swgden geçti ve kotor online olma yolunda..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yeni baslayan oyuncu icin 5 6 ay sikilmadan oynayabilirsin. bu sure zarfinda oyun iyiyemi gider kotuyemi bilmiyorum. Zaten Multiplayer oyunlarin bi omru vardir ve sonuctabuda bi oyun oldugunda 6 ay sonunda cikip biraksan bile ilk basladigin gunleri hatirliyacak nekadar eglendigini dusuneceksin. Pisman olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 KOTOR online dan bile beter olmak üzere acaba çözüm bulacaklar mı bu olaya gerçi artık pek çözüm yok gibi şimdi artık herkes quest kasacak jedi sistemi değişince ve muhtemelen 10000 tane falan daha jedi olucak. O yüzden benim sana önerim biraz daha bekle şu combat revamp falan çıksın bakalım ne oluyor sonra bir daha konuşuruz!!! bende ayrılanlar kervanına katılabilirim bu arada jedi sayısında bir kısıtlama getirilmezse!![signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 :) fazla takmamak lazim ben coook uzuuun zamandir oynuyorum. zati oyuna girincede yaptigim en buyuk sey sevdigim adamlarala sohbet etmek arada 1 2 av falan yada oturup uber armor falan yapıyorum bu da cok keyifli bisi zaten geneldede jedide oldugum ıcın onun keyfini hic anlatamam surekli kasinan birileri oluyo, bile bile olume kosan. e dark side olarak ta onlari kesiyorum tabi. yanı yukarıda kısaca ozetledıgım uzere bu oyunu oyun yapacak olan sensın ben cok sıkıldıgımda tatooineye gıdep collerde dolasıp bı kum fırtınası seyredınce gaza gelıp donup bı suru rebel yada bh kesıyorum ıyı oluyo. tabı umarın onlar benı kesmez bı gun. :). neyse kımseyi rencide etmeden yazıyı sonuclandıralım oyundan keyıf almanı yada almamanı belırleyecek tek sey sensın. ne kadar kendını uzersen o kadar nefret edersın. ne kadar tadını cıkarmaya bakarsan o kadar keyıf alırsın.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Oncelikle herkesin jedi olduğu falan yok, questler kisa surmeyecek. Su anda zaten koye herkes giremiyor milleti siraya sokmuslar yapitklari meslek ve holocron sayisina gore, çoğu insana aylar sonra sıra gelecek.. Diyelim 6-7 ay sonra jedi sayisi artmaya başladı , Jedilerin hayatı şimdiki gibi kolaymı olacak saniyorsunuz ? BH missionları 300k yaptılarmı ve eski terminale düşme sistemini getirdilermi her köşe başında jedi göremiyeceğinize emin olun. Şu an mevcut jedilerin çoğu aktif değil adam açmış ama oynamıyor, jedi ile kasmak son derece zor uzun ve bezdirici insanlar normal charları ile oyunun tadını cıkarıyor.. Oyunda ki oyuncu sayısında azalma yok bırakanlar var ama başalayanlar da var. Tüm mmorpg oyunlarda, oyundan aldığınız zevk grafiiklerden ruhdan çok ne yaptığınız nasil bir ortam içinde bulunduğunuz ne kadar sosyal olduğunuz ile doğru orantılıdır. Single player gibi oyun oynarsan bayarsın tabii bir süre sonra.. [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 01 Eylül 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Redeagle, oyunun sitesine gir, starwarsgalaxies.com. sol altta bir yerde 14 gün trial linki var, bas ona. bağlantınla indirmek uzun sürecektir ama bir ki gün bilgisayarı açık bırakırsan sorun olmaz. 14 gün süren oyuna ilk girdiğin anda başlıyor ve kredi kartı istemiyor. ben 14 gün oynadım böyle. sonra türklük yapıp 1 tane daha trial acc aldım. toplam 20 gün oynamışımdır. şimdiden sıkıldım oyundan. star wars hastasıysan sevebilirsin sanırım. ben filmleri severim ama fanı değilim açıkcası. oyunu da pek sevmedim. görevler hep aynı. git yaratık yuvasını patlar, şu kadar yaratık öldür ya da şu kadar eşya yap gibi. gezilcek bol gezegen var ve gezegenlerde bilmem kaç tane points of interest denen ilginç yerler var ama onun dışında gezegenler çölden falan ibaret genelde. bir süre sonra oyun tamamen kendini tekrarlamaya başlıyor ve bu süre kesinlikle çok uzun değil. entertainer, medic ve artisan class'ları yanlış anlamadıysam tamamen makro ve süreyle gelişiyor. diğer class'larda da zırh al silah al yaratık öldür şeklinde. görevler adam gibi bonus xp bile vermiyor (en azından benim yaptıklarım vermedi), olay yaratık öldürmede.. grupla gezmezsen hele hiç zevk alamıyorsun. bence: bayık. ama fiyatını ucuzlatmışlar, trial'i dene, hoşuna giderse al derim. 30 euro'ya inmiş paketi. daha fazlasını da şu an için hak etmez bence.. bence.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 okadar jedi sadece (nerdeyse) eclipse de war bi avrupa server lari bomboş nerdeyse hiç bişe yerleşmemiş... çok daha zewkli oyuna girersen bence europe-Chimera yada infinity de Char aç derim :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Pekala arkadaşlar bugün ADSL geliyor. Bir haftada falan SWG alıp almayacağıma karar veririm. Star Wars evrenini çok seviyorum hani Endor'da olmak bile heyecan verici benim için. Alırsam Jedi falan kasmam zaten eğlenmeye bakarım. Bu arada oyuna girdiğimde(alırsam eğer) sizden yardım alabileceğime (ne nedir, nerdedir şeklinde) güveniyorum. Cevap yazan herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 heh star wars ewrenini sewiyosan hiç sorun yok. filmlerdeki karakterlerin karşısına geçmek, onlardan quest almak, onlarla birlikte screenshot almak. filmlerdeki gezegenlerde dolaşmak, filmlerdeki armorları görmek vsvs.. kısacası star wars efsanesini sewiyosan (hatta benim gibi tapıyosan) oyun inanılmaz keyifli gelir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oyunda monotonluktan sıkılan tanıdıklarımın çoğu sadece "şu skilleri alırsam mı daha güçlü olurum yoksa şöle mi olsam" diye düşünenler. ben tam bırakmayı düşünürken aklıma 2 charımla birlikte yapabilecegim bir kariyer planı yaptım. çok şükür memnunum charlarımdan şu anda. oyunun "kafa kırma" bölümünden sıkılan arkadaşlar neden başka şeyler denemiyorsunuz. ne bilirm başka bi server a gidip arada sırada eglenmek için bi mage designer açın. başka bi serverda doctor olun ama grind ederken degil. medical centerlarda tumble denelr yerine non-solo gruplarda savaşan buffsız savaşçıları heal ederek? non-solo grup olurmu? buffsiz savaşılır mı? bu soruları soruyorsanız sizin oyunu kötülemekten önce kendinize sorucağınız bi sürü soru olmalı. mesela:" ben bo oyunu ne kadar *multi-player* oynadım" iş burda bitiyor[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARABESK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 soe müsterilerine köpelmuamelesi yapiyor. oyun bug manyagi rp ölmüs keske WOW 6 ay evvel ciksaydi (blizzardin yaptigi her oyun iyidir misal SC misal WC misal Diablo)[signature][hline]infinity low Katmerli imp ...has mastered teras kasi ...has mastered fencer ...has mastered swrodsman ...has mastered brawler ...has mastered pike man ...has mastered rifle man ...has mastered pistooler ...has mastered carbiner ...has mastered squadleader ...has mastered marksman ...has mastered smuggler ...has mastered commando ...has mastered bounty huner ...has mastered architecht ...has mastered armoursmith ...has mastered weaponsmith ...has mastered droid engineer ...has mastered chef ...has mastered tailor ...has mastered artisian ...has mastered medic ...has mastered combat medic ...has mastered doctor ...has mastered entertainer ...has mastered musician ...has mastered dancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 blizzardın yağtıgı her oyun blizzardın 1 sene sonra üstüne çıkardığı expansionlar ve daha sonrasında üstüne gelen updatelerle iyi oyun olan üretimlerdir. 1.10b diablo ile ilk çıkan diabloya bakarsan anlarsın olayı yani ilk çıktığında wow dan bişey beklemeyin ayrıca yeni doktor çıkmasn diye medical centerdaki tumblerlara buff atan bi oyuncunun RP ölmüş demeside komik oluyor :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Arkadaşlar oyunu İstanbul'dan bulunabilecek yer yazar mısınız? WEBLEBİ'de bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 karabesk, imzanı burdaki kurallara göre değiştirirsen sevinirim. böyle alakasız bir topicte yazdığım için üzgünüm, ancak sonra uyarmadı olmasın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 iişallah anlar :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARABESK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Heyd, Herkes iyi rp yapmak zorunda degildir. Galaxide pislik tipler elbetteki wardir. (bak sekil 1.a low)[signature][hline]infinity low Katmerli imp ...has mastered teraskasi ,fencer, swrodsman,brawler,pikeman,rifleman, pistooler,carbiner,quadleader,marksman, smuggler,commando,bounty hunter,architecht, armoursmith,weaponsmith,droid engineer, chef, tailor,artisian,medic,combat medic,doctor entertainer,musician dancer ...bu kadar mastery den soora 3 free unlock almış ve soe ye kıl olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Redeagle, 09 Eylül 2004 13:27 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar oyunu İstanbul'dan bulunabilecek yer yazar mısınız? WEBLEBİ'de bile yok. Avaturk.com[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Oyunu buldum uygun bir boş vaktimde accountumu açıp başlayacağım. İlgilenip cevap yazanlara teşekkürler. Bu arada avaturktede yoktu 2 ay boyunca bütün dükkanları dolaş dolaş bir hal oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Stokta yok gözüküyodu bende de, telefonla falan konuştum buldurttum bi tane :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar