Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilknur güntürkün kalıpçı


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

aslında profesör olmayıp profesör rp'si yapan bir kadınmış ekşide gördüm şimdi. kadın bildiğin menkıbe anlatıcısı gibi yalan yanlış hikayeleri anlatıyor.

bir de bunu askeriyede falan yapıyormuş. ekşideki başlığı efsane.

video çok fena. norveççe de atatürk gibi düşün diye deyim varmış sdgsdg

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ilknur+g%C3%BCnt%C3%BCrk%C3%BCn+kal%C4%B1p%C3%A7%C4%B1

http://www.youtube.com/watch?v=YLAoTHrlfmE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eyvah eyvah

said:
iddia: 1996 yılında haiti cumhurbaşkanı vasiyetinde mezar taşına "atatürk'ü anlamış ve uygulamış olmaktan dolayı mutlu öldüm" yazılmasını istemiş. bu şakirt gibi, mürit gibi halleri haiti'de hiç kuşku yaratmamış, türkiye'den iki okyanus ötesiindeki bu küçücük adada kimse "bizim başkana bir haller oldu" diye sormamış.


said:
ddia: atatürk çiçeği`nin adını, çiçeği bulan wanderbit üniversitesi profesörlerinden doktor kirk landın koymuştur.

gerçek: ben wanderbit diye bir üniversite bulamadım. bunun yerine (ve herhalde bunu kasteden) nashiville tennessee'de bulunan vanderbilt üniversitesi var ancak buradaki sorun "atatürk çiçeği"nin bu üniversitede bulunmamış olması. zaten kirk landin (london herhalde) isimli bir akademisyen de vanderbilt üniversitesinde hiç görev almamış. atatürk çiçeği olarak adlandırılan euphorbia pulcherrima meksika ve guatemala'da yetişen bir bitki ve aztekler tarafından yoğun olarak kullanıldığı bilinmekte. amerikalılar da bitkiye bu bitkiyi amerika'ya tanıtan meksika elçileri poinsett'e atıfla poinsettia adını vermişler. dünyada bu bitkiye "atatürk çiçeği" diyen bir tek biz varız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ddia: birleşmiş milletlere üye olmayı düşünüyor musunuz?" diye sorulur, atatürk: "şartlarımızı koyarız, kabullerine bağlı. biz müracaat etmeyiz üye olmak için. davet gelirse düşünürüz". bm yasasını değiştirir ve ilk davet edilen ülke biz oluruz.

gerçek: türkiye 1932 yılında milletler cemiyetine katılmıştır. davet edilen ilk ülke olmadığımız gibi, bm "yasası" da değiştirilmiş değildir.

lan arkadaş yıllardır bunu okulda anlattılar yalanmış sdişkghgfk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...