dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ohah! 90a olduğunu bilseydim satardım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sandalyeden düşebildiğini göstermek için %7.3 "lost çok bozdu" diyebilmek için %11.9 "asiyim ben" diyebilmek ve kanıtlamak için %15.1 kimsenin duymadığı şarkıcıları dinlediğini gösterebilmek için %11.2 tuvalette sevişebilecek hatun potansiyeli olduğu için (asiyiz, toplumun normallerine karşıyız tribindeki hatunları kastediyorum) % 16.6 hatun kaldırabilmek için %20 bedava müzik dinlemek için %11 eğlenmek için %6,9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Chaotic ince görmüşsün de DevletBahçeli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ibretlik http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29202074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yalnız laf aramızda sözlükten kız kaldırmak über bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 arkadaşlar çok yüksek iq um olduğu için bir ara oturdum düşündüm bu seks yapamama sorunsalı olanlar için çözüm yolunu. buldum ve %100 çalışıyor hem de kimseyi içirmek, kesmek, saatlerce zorlamak, uğraşmak zorunda kalmadan.. 0532 748 45 0 arayın konuşalım. 2 seansta çözüyorum problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 iki seans çok, tek gecede çözmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 chaotic yine sıçtın, sıvazlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 loser loser konuşuyorsunuz çok üzülüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sen üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 üzülürüm ben sen karışma! 10 yıldan fazladır üye olduğum forumu abazan zavallı cahiller milli parkına çevirdiniz zaman içerisinde yavaş yavaş. eskiden burada mizah dergilerinde görülmeyecek kalitede espiriler yapılırdı, ekşisözlüğün yalakası gibi davranmazdı kimse alelade bir site işte gözüyle bakılırdı, 4chan ı türkiyede ilk keşfeden insanlar bu sitedeydi, mmorpg in türkiyedeki ilk oyuncularının çoğunun bulunduğu, hem iyi eğitim almış hem de bilişim dünyasının içindeki, hırslı sivilceli olmayan, aptal internet trendlerini kendi gerçeği haline getirmeyen, iki günde bir vizyonu değişmeyen, bazen bir espiri yaptığında anlamak için bir oyunu bitirmek zorunda kaldığın ama sonrasında ehirih diye gülebildiğin insanların olduğu bir site idi. şimdi o adamlardan birkaç tane kaldı ve siz geldiniz. ona üzülüyorum ben. sana değil. sen git seviş yada sevişme banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Efsane postlara bir tane daha eklendi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sen niye gülüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ama bir esnaf lokantası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o tuvaletlerde kate upton olmadıkça yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 komik geldi güldüm zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 nihat genç gibi nefret kusmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 paticik artık elit değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Fistan said: sen niye gülüyon abi nasıl bir antipatiksin belli değil ama istemeden de olsa sana sempati duymaya başladım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 lan sen de bi karar ver seviyon mu sevmiyon mu yıllardır ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 niye gülüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ne bileyim ya bazen gıcık oluyorum bazen böyle yaramaz bir çocuğa kıyamayan ebeveyn tadında seviyorum seni. Duygularım karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sanane sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar